nedelja, 3. maj 2015

Pomladno prebujanje


Moja "lenoba" je presegla vse meje. Saj sem kar pridno ustvarjala, toda vse to še spraviti na blogg mi pa kar vzame nekaj časa. In ker sem upokojena vam je sigurno jasno, da tega ni na pretek. 
Tako bom sedaj malo bolj pridna in počasi predstavila nekaj mojih izdelkov. 

Ta voščilnica je nastala po tem, ko sem si kupila komplet treh embosirnih srajčk. Ker so precej ozke, sem dve iz tega kompleta združila. Ko sem embosirala oba dela skupaj (spodnji del je cvetoče polje in zgornji ptički na žicah), sem videla, da ni pravega izgleda.  Zato sem embosirani del izrezala s krogom, ga obrobila, da je dobil globino in dodala še metuljčka, ki je iz kompleta  Najlepšega para, prav tako pa tudi napis, ki je iz kompleta tri lepe misli.



Ta voščilnica je nastala resnično samo za to, da sem videla, kako lahko srajčke uporabim.
Ker pa vsebuje tudi nekaj detajlov Najlepšega para, jo prijavljam v galerijo za mesec maj.

Lep pozdrav,
Andreja V.

9 komentarjev:

  1. Andreja, naredila si tako čudovito voščilnico, da je pravo veselje! Kaj bo šele, ko se ti bo zdelo, da srajčk ne testiraš več :-)))) Ljubka pokrajina v krogu je res tako zelo ljubka...

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole o testiranju se tudi sama sprašujem. Iz objave v objavo me tako presenetiš, da komaj čakam nadaljevanja (pa da bo prej kot julija!!!!). Fantastičnih idej ti ne manjka. Krasna je. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. zanimiv krog oz. prekrasen izdelek je nastal iz tega kombiniranega embosiranja. luštna!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrlo lijep krajnji rezultat tvoga eksperimenta.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, čudovito ti je uspelo testiranje novih embosirnih srajčk. :-) Voščilnica je čudovita, prava pomladna. Vidim, da ti idej ne manjka. O penziji in pomanjkanju časa pa slišim toliko zgodbic, da že skoraj verjamem, da je vse res... :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa, lepo si združila embosirni srajčki. O penziji bo pa debata čez mnogo let, sploh če bodo skoz podaljševali, je mogoče niti ne bo.

    OdgovoriIzbriši
  7. kakšno čudovito testiranje embosiranih srajčk, popolna!

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja fantastičen test. Razturaš 100 na uro ;)!

    OdgovoriIzbriši