četrtek, 26. marec 2015

Dva mala slončka šla sta na potep

Kako lepo, da je izziv voščilnica za naše najmlajše in kako super, da moram narediti še dve.
Tako vam predstavljam voščilnico, ki je narejena za malega Svena in bo star eno leto.
Morda se vam zdi čudno, da sta na voščilnici dva slončka. Ampak kot veste, so mame slonice zelo skrbne mame in svoje malčke na spustijo izpod nadzora kar nekaj let in tudi vse ostalo sorodstvo poskrbi, da so malčki varni. Na prvi pogled pa bi rekla, da je ta mogoče bratranec. 

Kakor koli, hudo prav mi je prišla Tinina nova kolekcija, ki jo je pripravila za Rayherja, zato nisem imela težav, kaj narediti za malega nadobudneža.  
Postavila sem ju na  cvetoči travnik, ki sem ga izrezala z dekorativnimi robovi. Ponovno sem  se poigrala s prekrivanjem (kot sem že naredila pri prvi, kjer sem prekrivala številke in nas je naučila Tina).  Slonček Sven hodi naokrog z balončkom, kje je označeno število njegovih let. Še nekaj dobrohotnih oblačkov na nebo in stvar je pripravljena, da gre do malega junaka. 




Voščilnico prijavljam naTinin izziv - ustvarjamo za naše malčke.


Lep pozdrav, 
Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Lepa voščilnica, Ta komplet slončka, je tudi na moji listi želja. Bo treba počakat, saj ga ni na zalogi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo, da si naredila dva slončka saj takega malega nadobudneža nikakor ni za pustiti, da sam teka po travniku. :-)) Čudovito, ljubko in simpatično voščilnico si izdelala. Se že veselim naslednjih :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, čudovito pravljično pokrajino si pričarala. Tako zelo so mi všeč papirji, ki si jih izbrala in dva vesela slončka, ki se potepata :-).

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako kot Renata, sem bila tudi jaz prepozna za nakup slončka, ki je res tako zelo simpatičen in voščilnica z njim ne more biti drugačna kot lepa, ljubka in simpatična, tako kot tvoja. Lepo bodi, lp.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako ljubka sta tale dva pisana slončka na cvetočem travniku.

    OdgovoriIzbriši
  6. S tole otroško kolekcijo je Tina spet naredila velik bum. Tako simpatične so te njene živalce. Všeč mi je, da si uporabila barvne papirčke za slončke...čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta slonček je res čudovit in tudi sama sem morala imeti to šablono... pod nujno. In seveda je zelo hitro nastalo kar nekaj voščilnic.
    Ta tvoja dva slončka sta prav prikupno pisana in papir, ki si ga uporabila za travnik je res lep.

    OdgovoriIzbriši
  8. IIII Andreja ti si ratala mojstrica za otroške voščilnice - čudovito si skombinirala ozadje in tela dva cort slončka! imaš prav, v družbi prijateljev je lešpe, zakaj nebi bila dva slončka za prvi rojstni dan ;)

    OdgovoriIzbriši