sobota, 17. maj 2014

Ob lepi glasbi balončki plešejo

Ja, ja, sem rekla, da je april  zapolnjen z roj. dnevi - to se nadaljuje tudi v mesec maj.
Prvi je bil na vrsti moj drugi vnuk. Je sicer glasbenik, samo doma nisem imela niti ene stvari, ki bi mi prišla prav na prvi strani, zato sem mu podarila travnik z balončki. 
Uporabila sem gumijasto štampiljko travnika, ki mi je prišla že velikokrat  prav. Pa seveda Marinini balončki in napis iz njenega kompleta " Čudovito praznovanje"
Balončki so izrezani z rezalnimi šablonami "baloni". 
                                               
                                                  

Sem mu pa zato na notranji strani naredila kopijo vijolinskega ključa in not, tako da sem se s  tem malo usmerila na njegovo dejavnost. Ugotavljam, da bom obvezno morala kupiti tudi nekaj glasbenih pripomočkov. Bine, še bo priložnost.
                                                                                                          



Lep pozdrav,
Andreja V.


3 komentarji:

  1. Krasna, še posebno notranjost z violinskim ključem in notami. Striček googl in print tipka nas velikokrat lahko reši, če ni pravih pripomočkov. Samo, da je ideja prava in ti vidim, da jih imaš kar precej. Dobrodošla na spletu. (slučajno sem te opazila pri Tamari - ona je bila pred dvemi leti in pol moja prva obiskovalka). čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mojca, sem vesela da si me opazila in mi dala tak lep komentar. Počasi zbiram svoje obiskovalce in sem vsakemu posebej hvaležna za tako lepe komentarje. Počasi se učim, upam, da bom dovolj pridna in da ne bom koga zgrešila. Sem pogledala tudi tvoj blog in imaš zelo pestro zbirko tehnik - všeč mi je servietna tehnika in križčki. Tudi sama sem jih včasih delala, sedaj pa mi tiste drobne nitkice delajo probleme
      Še enkrata hvala in lep pozdrav:))

      Izbriši
  2. ko sem brala tvojo prvo objavo si bila tako... recimo preplašena, ma sedaj si že pravi maček v objavlajnju in vidim da ustvarjaš na veliko. super si se znašla s prvo stranjo in potem dodela notranjost v glasbenem stilu :)

    OdgovoriIzbriši