ponedeljek, 7. november 2022

10 leto male šole prazničnega ustvarjanja

Ponovno smo vstopili v malo šolo, najbolj prijazno in zanimivo. Imamo super ravnateljico in učiteljico, sošolke so pa tudi same fejt punce😊.

Tudi tu imamo naloge, ki jih je potrebno opraviti. Ne bom se prav hvalila, saj jih delam kampanjsko, jih združujem, nato pa je potrebna še objava.

Danes bom pokazala izdelek, v katerega sem vključila 1. nalogo - izdelavo ozadja in 3.nalogo, pri kateri moramo narediti zimsko sceno z uporabo tehnike "paperpiecing".

Tako kot je omenila že Sonja, tudi jaz mislim, da je moje ozadje bolj opeka kot lesena tla, zato sem ga tako tudi uporabila:). Tehniko paperpiecing pa sem uporabila pri jelenčku, da je dobil majčko. Sigurno pa se bom k tej tehniki še vrnila, tako da bom lahko zapolnila kakšno vrzel pri nalogah😉.



Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para, izdelek lepim v galerijo za mesec November 2022.

Zaradi narejene 1.in 3.domače naloge, pa odlagam na poličko  10.MŠPU

Do naslednjič lep pozdrav s Cvetočega travnika, Andreja V.


4 komentarji:

  1. Andreja, nobenemu ne povedat, ampak ti si ena izmed mojih najljubših učenk ampak protekcije zaradi tega vseeno ne bo :)))) Mi je pa nadvse všeč tvoja voščilnica in ozadje res izpade kot opeke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sedaj vidiva obe, da se v šoli posluša, ne pa klepeta. :-) Tvoje ozadje mi je zelo všeč. Pa tudi voščilnica je krasna, Srečo imava, da ravnateljica in učiteljica nista preveč strogi. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, res sem navdušena nad vsem...opekami, ledom, majčko...prekrasna je :-D!

    OdgovoriIzbriši