četrtek, 28. januar 2021

Prvi izdelek z novostmi Najlepšega para - januar 2021

Včeraj prispele novosti Najlepšega para so me razveselile kot malega otroka. Sploh ne morem opisati te radosti, ampak mislim, da vsem vam, ki boste to prebrale, to niti ni potrebno razlagati. Vse smo na istem, vsem nam te stvari pomenijo mnogo več kot le pripomoček za ustvarjanje. To je naša radost, terapija, sproščanje. 

Ker pri ustvarjanju nisem prav hudo produktivna in ker velikokrat potrebujem kakšne namige, da se v meni prebudi ustvarjalna žilica, sem pregledovala kaj naj najprej primem v roke. Začela sem povsem brez cilja z željo, da na enem izdelku preizkusim čim večje število novih šablon. 

Najprej sem uporabila največji pravokotnik iz kompleta Amerikanka in vanj zarezala elegantne trakove, pod katere sem nalepila modri papir.  Nadaljevala sem s kreativnima pticama, katerima sem zgornji del izrezala iz akvarelno pobarvanega papirja, jima dodala zelenje in nekaj cvetja iz kompleta obroč za štikanje in končala z napisom  veliko sreče

                             In tako je nastala voščilnica, ki bo že ob kakšni priliki prišla prav.


Z veseljem jo lepim v galerijo Najlepšega para za mesec januar 2021.

Hvala, ker si pokukala na moj Cvetoči travnik, ki je res pomladno razpoložen😄.

Lep pozdrav, Andreja V.


12 komentarjev:

  1. Wau. Mix da te kap. Voščilnica čudovita. Čista desetka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav imaš. :-) Nič nam ni treba razlagati. Vse smo na istem, ko Tina izda novo kolekcijo. Tudi jaz jo imam že doma in že ustvarjam. Čudovito si zmiksala nove pridobitve v krasno voščilnico. Sem čisto navdušena nad tem, kako si prepletla vejice. :-) Pošiljam ti en velik ustvarjalni objem. <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz menim, da smo vse na istem🥰 metuljčki, srčki in ne vem kaj vse leta okoli naše glave, ko dobimo Tinine novosti v roke. Hormon sreč napolni sleherno celico v našem telesu🤣
    Draga Andreja, čudovito si se lotila dela in na eni voščilnico uporabila lepo število novih šablon. Všeč mi je tvoja barvitost na voščilnico, ki izžareva polno ljubezni.
    Objem k tebi.
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz, kot moje predhodnice podpišem popolno euforijo in navdušenje, ko Tina izda novosti. Seveda je tudi mene že poštar razveselil s pošiljko in prvi izrezi so že narejeni. Tebi je pa zelo dobro uspelo uporabiti tako veliko število rezalnih šablon naenkrat. Nastala je res krasna voščilnica, ki kar kliče po pomladi. Pozdrav Janja

    OdgovoriIzbriši
  5. Tina zna v nas prebuditi ustvarjalnost in ideje, ki se poznajo na naših izdelkih. Andreja, krasno si uporabila novosti in naredila voščilnico, ki kliče pomlad.

    OdgovoriIzbriši
  6. Večni otroci!!!! Lepo si zadnjič komentirala, da je Tina v teh časih razveselila pol Slovenije!!!! Jaz že nestrpno čakam poletno serijo, ki jo ima sigurno že v glavi in sama ne bi imela nič proti, če jo vrže na splet že prihodnji teden.....Tale tvoj "ameriški " stil je krasen in pomladen....

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja evforija, pričakovanje in na koncu tada šablonce in štampiljke so pri nas. Dvakrat letno isto, komaj čakamo novosti.
    Ti si se krasno lotila novitet, všeč mi je ozadje, pa ptička, ki kličata pomlad.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lepo gnezdo si spletla ptičkoma. Čudovita voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma, isto bi lahko sama napisala :D
    Usta do ušes, ko pride pošta in kravžljanje možgančkov kako uporabit čim več :D
    Lušno gnezdo za ptici si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Strinjam se z vsem napisanim. Tudi sama doživljam te občutke, predvsem pa rada pogledam kako ste se znašle druge. In tale tvoja kombinacija je več kot navdušujoča.

    OdgovoriIzbriši
  11. Andreja, tole pa je lepotička da jo vikaš :)! Mislim, da smo res vse bile na nogah od navdušenja, ko je Tina pokazala novosti in ja, vse kukamo pri "sosedah" kaj ustvarjate in potem skupčkamo ideje d anastane nekaj novega. Res smo kot otroci, ampak to je balzam za dušo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, tale mi je ukradla srce že na FB-ju...čisto sem navdušena nad tvojo ustvarjalnostjo in hvala za takooo lepe besede.

    OdgovoriIzbriši