ponedeljek, 9. november 2020

8.leto Male šole prazničnega ustvarjanja#2

Tina in Vladka nam pridno "nalagata" naloge, jaz pa moram priznati, da jih delam bolj kampanjsko in seveda je tako tudi objavljanje.

Danes vam pokažem kako sem se spoprijela z zadnjimi tremi nalogami; darilna škatlica, kreativna uporaba šesterokotnikov in pobarvano ozadje.

Prva škatlica je nastala po merah največjega šesterokotnika , okrasila sem jo z zimskim zelenjem 2 in škratinjo, ki pridno bere seznam želja. Druga je manjša in bo primerna za kakšno majhno pozornost. Okrašena je s pentljo in zimskim zelenjem.

Pod nalogo "kreativna uporaba šesterokotnikov" je nastala voščilnica za rojstni dan.



Sledi naloga, kjer je bilo potrebno pobarvati ozadje. Želela sem narediti polarni sij, kar pa mi je  uspelo samo približno, pingvina pa sta mi  zagotovila, da sta videla tudi takega:) 


Druga  izdelava  ozadja pa  je služila kot podlaga za še eno pridno škratinjo. 


In še nekaj voščilnic, ki so prav tako pripravljene z novostmi Najlepšega para.

                                                                      Tresočka s pingvinoma


 in voščilnice, ki so narejene s šablono velikega prazničnega okraska. Ko narediš eno, je potrebno porabiti še ostanek in tako sta nastali prvi dve.




Sledita še dve.  Pri prvi sem uporabila ozadje, ki sem ga prejela od Katarine - sigurno si ga poslala s tem namenom:) , se mi je zdelo najbolj primerno, da ga uporabim prav pri tej voščilnici:)),


drugi del pa  skombinirala z  že delno pripravljenim ostankom.



Zaradi uporabe novih šablon se potegujem tudi za osvojitev kolekcije pomlad 2021.
Zaradi opravljenih nalog odlagam tudi na svojo poličko  8. razreda MŠPU

Današnja objava je maratonska, ampak sem morala izkoristiti trenutni navdih:)). 
Hvala, ker si se ustavila na Cvetočem travniku in se prebila do konca.

Lep pozdrav, Andreja V.
















8 komentarjev:

  1. No, pa si se le prikazala v razredu!!!!...zmanjkalo mi je opravičil, zakaj te ni...mislim, pa, da mi tršica ni več verjela, ko sem rekla, da so ukinili avtobusno progo iz tvojega konca in da čakaš, da zgradijo novo (baje še v tem tednu):-)):-))......Še dobro, da imam pred sabo jutranjo kavo, ker si res naredila maratonsko objavo lepotičk..od bingljajočih bunkic, rojstnodnevna je izvirna..škatlici sta top in se ni za bat, da jih ne boš oddala....polarni sij je sigurno taprav (zagotovilo nekoga, ki živi v teh koncih mu pač ne smemo oporekat!!!) Je pa bolj viden pri naslednji...tako lepo nežen je, še posebno pa ideja z zvončkom, ki zgleda kot svetilka nad deklino, ki bere pisma....Skratka...dost je bilo tega špricanja!!!!...punca...zberi se, da boš končala ta razred....od koga pa misliš, da bom plonkala v 9.razredu?????

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, kako sem navdušena nad tvojimi nalogami....pa še nasmejala si me s pingvinoma, ki sta potrdila severni sij. tako so mi vse lepe in upam, da lahko pričakujem še kaj ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau, kako pridna učenka si! Navdih je res potrebno izkoristiti! Meni je pa severni sij prav čudovit, prav tako ostale voščilnice in škatlici!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako kot pravi Mojca, potrudi se,da uspešno končaš razred. Ampak mene ne skrbi za tebe, si pokazala veliko lepih izdelkov, ena lepša od druge.Bodi lepo. Meta

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja ti si vsaj pridno naredila en kup nalog, jaz pa res zaostajam... Sploh ne vem kej se lotiti komentiranja - si me popolnoma prevzela z idejami in izvedbo :).

    OdgovoriIzbriši
  6. To pa si krepko zavihala rokave in tvoja galerija prazničnih voščilnica naravnost sije. Čudovito ustvarjanje Andreja - igrivo, navihano, na vse si mislila in v meni zbudila željo, da prazniki pridejo čim prej :-)
    Zdaj bodo vsa Mojčina opravičila pri tršicah padla v vodo, saj imata dokaz, da te ni bilo, ker si doma delala domače naloge ;-)
    Hvala za navdih draga Andrejka, Majda

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa kaj če si kampanjska, vse ne moremo bit piflarke :D
    Lepo si naredila domače naloge in vidim, da si porabila vse ostanke. BRAVO!

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca je zmagala s svojim komentarjem in imaš srečo, da sva verjeli vsem izgovorom :)))) Ampak zato pa si tokrat ena velika zmagovalka z vsemi svojimi izdelki. Sem navdušena.

    OdgovoriIzbriši