sobota, 13. januar 2018

Nov začetek - tretjič

Se mi zdi, kot da "malo" pretiravan, saj je prvič, da na kakšnem izzivu sodelujem 3x. Ampak ta nov začetek pri Craft-alnici, mi je kar sam ponudil to možnost. In če sem začela z rojstvom, nadaljevala s poroko je kar prav, da tudi odhod v pokoj obeležimo kot začetek. 

Vse, ki še niste upokojene (kar  vas je večina), tudi veste ne, kakšne začetke vse nam ponudi ta status:). Mogoče kakšni niso tako zelo odmevni, so pa za nas pomembni in iz svojih izkušenj lahko povem, da lahko tudi zabavni. 
Da  pa ne bom sedaj slučajno govorila o sebi, vam raje povem, kakšno zgodbo ima ta voščilnica.

Narejena je za gospoda, ki je bil ravnatelj, ki je po izobrazbi strojnik, po duši pa fotograf. Sodelavci so želeli, da bi bilo na nek način to razvidno tudi na voščilnici, s katero so se želeli posloviti po dolgoletnem druženje.

Na tej voščilnici je nastala tudi napaka, ki sem jo tik pred zdajci popravila. Ne vem kako sem razumela, da gre v pokoj in da ima tudi 70 let. Popravek žal ni bil dokumentiran:), je pa gospod sigurno odšel v pokoj bolj vesel, saj jih 70 še nima:). Bila sem vesela, da je lepilo v svinčniku tako slabo držalo in da je bila podlaga tako gladka, da sta se številki odlepili brez posledic:).



Izdelek prijavljam na 202.izziv Craft-alnice - Nov začetek.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para; štamp. Najlepši  trenutki, pa jo lepim tudi v galerijo za mesec Januar 2018

Hvala za obisk mojega Cvetočega travnika in  vsem vam želim še  mnogo novih in lepih začetkov.
Lep  pozdrav, Andreja V.

16 komentarjev:

  1. Andreja, ti si pa čist turbo. No to je gotovo tudi zaradi statusa penzijonistke...😃😃😃 Voščilnica je vrhunska. Zelo smiselno in lepo si umestila napis in izrez spomini. Tudi vse ostalo mi je zelo všeč. Res, bravo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je. Všeč so mi detajli in barve. Prava moška!

    OdgovoriIzbriši
  3. Najprej sem pogledala voščilnico in potem besedilo, da je namenjena gospodu ob odhodu v pokoj. Sem se že prestrašila, če so dvignili starostno mejo :)
    Vrhunsko si združila vse elemente v krasno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Enkratna moška voščilnica, super detajli in barve. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  5. HAHAHA, sem tudi jaz dvakrat pogledala cifro na voščilnici kot piše Helen " dvig cenzusa" :D
    Res si vrhunsko izdelala in združila vse elemente, ki označujejo gospoda. Zelo lepa voščilnica.
    Želim ti lep nedeljski dan,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je. Super si skombinirala vse elemente in tudi barvna shema mi je všeč. 70 sploh opazila nisem, sem mogla 2x gledat. Za penzijo pa mi še precej manjka tko da se nimam česa veselit (zaenkrat) glede tega. hihi

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, ti si pa letos res "zaštartala" v NOV ZAČETEK. Nastale so 3 prečudovite voščilnice, za kar se lahko zahvalimo tudi dekletom iz CRAFT-alnice, a ne ;) Bravo. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  8. Z neverjetno energijo si štartala v novo leto, zato tudi tako čudovite voščilnice. Vsaka po svoje je lepa, ta pa mi je še posebno všečna. Ja, status upokojenca, zna biti prav prijetno obdobje.
    Bodi prav lepo pozdravljena Meta

    OdgovoriIzbriši
  9. Oooo, uau!!! Kako si jo čudovito sestavila...zelo mi je všeč in Stane je verjetno kar vriskal...

    OdgovoriIzbriši
  10. No, krasno voščilnico za odhod v penzijo si mu naredila. In lepo, da si se že tretjič priključila izzivu nov začetek.

    OdgovoriIzbriši
  11. Letos si pa na turbo obratih :) A boš konkurenca mojci? Voščilnica je TOP.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovito in zelo domiselno si sestavila voščilnico in na njej združila vse želene elemente. Vsa sreča, da Murphy ni bil na delu in da lepilo pod številkama ni prijelo. :-) Običajno namreč ravno takrat najbolj prime, ko ne bi smelo. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Ahhh kakšne napakice se nam zgodijo. Tudi jaz sem ga že takole polomila in gospo postarala kar za celo desetletje. Mene ponavadi rešijo rože, s z njimi prekrijem vse kikse.
    Super si združila vse zahteve in značilnosi še ne sedemdeset letnika 😂😂.
    Krasna voščilnica.
    Hvala, da si se nam pridružila še v tretje. Ni nič "pretirano",to je prav pohvalno. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  14. Šmenta, pa ti si ratala že tako kot Mojca - komaj sproti dohajam objave ;). Vešč mi je ozadje in kako si vpletla kamero in filmski trak. Kikse pa itaq vse delamo in potem mozgamo kako rešiti zadevo. Si imela srečo, da je šla številka dol brez posledic :).

    OdgovoriIzbriši
  15. aa noro lepa je... jaz sme zadnjič nalepila številko 50 namesto 40. Ajoj dobro, da sem lahko postrgala dol številki in nalepila na tisto mesta jabolka ;-)

    OdgovoriIzbriši
  16. ooo kako je lepa in kako super si jo sestavila :-)) Čisto prava penzionistična ... naj uživa!
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši