četrtek, 31. avgust 2017

Uspešen zaključek

... magisterskega študija za  snaho moje znanke, za mene pa "uspešen" zaključek meseca avgusta, poletja in  še bi se kaj našlo.  
Sem prav vesela, da sem skup spravila še eno objavo, saj sem v tem poletju huuudooo zanemarjala vse, kar je bilo povezano z blogom. En razlog (morda malo za tolažbo) je bil tudi ta, da se mi je pokvaril moj rezalni strojček in sem morala v nabavo novega😊, drugi  šolske počitnice (moram pa ja tudi jaz imeti kaj od njih), pa vročina itd.

Uporabila sem  papir iz dizajnerskega bloka v naravnih barvah (Tedi), izrezala romantično sporočilo (Najlepši par) v dveh delih, dodala diplomantsko čepico in na prvo stran sporočila voščilo, ki mi ga je kot darilce poslala Tamara. Pod prepogibom sta še ime in datum opravljenega izpita. 



Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para objavo lepim v galerijo za mesec AVGUST 2017. 

Hvala, ker si obiskala moj Cvetoči travnik in lep pozdrav,
Andreja V.

9 komentarjev:

  1. Lepo, da si se spet aktivirala. Voščilnica ti je zelo dobro uspela.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja tvoja voščilnica je čudovita, papir in pripomočki so pravi izbor. Zelo lepo paše in popestri pisava na romantičnem sporočilu. Saj bodo bolj turobni dnevi, pa bomo bolj ustvarjale.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi pri meni je bilo poleti bolj na izi, kar se aktivnosti na blogu tiče. Presnete mašince! Brez njih ne znamo več nič narediti. :-) Naj ti novi strojček dolgo in dobro služi!
    Čestitko za novo magistro si zelo lepo izdelala. Všeč mi je izbira papirjev. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito, prečudovito! Toliko elegance ob tem prelomnem dogodku si ujela na svoji voščilnici. Zelo mi je všeč! :) Poletje je čas za oddih in počitnice. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Andrejka, čudovita je, tako praznična in barve... prelepo! Vidim pa, da sva ponovno "skupaj" praznovali - ti uspešen zaključek, jaz začetek novega ;-) In nagrada ob zaključku je res imenitna - naj dela kot urica še in še!!!
    Ob vsem tem praznovanju pa bi se ti rada zahvalila (upam, da čim prej tudi v živo) za vso spodbudo in podporo! Bila si prva, ki mi je ponudila pomoč pri nastajanju bloga, mojih zagaticah in me spodbujala s komentarji :-) Tudi včerajšnji je tako zelo pobožal mojo dušo, hvala res iz srca Andrejka, zaradi tebe je bilo praznovanje še slajše!
    En velik medvedji objem od mene do tebe, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja ss trojčki je križ... s emi zdi, da tisti čisto prvi so odlično opravljali svoje delo, zdaj pa čedalje dražji in slabši. Krasna čestitka <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Enkratna je! Krasne barve si izbrala in jo lepo sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito voščilnico diplomantki si naredila in všeč mi je izbor barv in kako si jo sestavila .-)) Res je lepa!

    OdgovoriIzbriši
  9. Seveda si zaslužiš počitnice :-))) in dobrodošel novi strojček v tvojih rokah :-))). Za voščilnico si pa izbrala krasne barve in tista kapica res tako lepo paše na zvitek :-). Objemček, moja draga....

    OdgovoriIzbriši