petek, 8. april 2016

Pomlad v deželo je prišla - ko me inspirira #47

Tokratni izziv  je izbrala Vladka, njo pa je navdihnila Nataša. Njena  velikonočna voščilnica je že  naznanjala, da se pomlad bliža:)
Veseli smo jo prav vsi in tudi jaz tako zelo, zelo, da sem celo svoj Cvetoči travnik odela v novo, pomladno preobleko. Močno upam, da vam je všeč in ker je tako lepo zelen ne vem, če ne bi tudi njega prijavila na izziv:)) Seveda pa vam moram povedati, da je pri tej preobleki sodelovala, oz. je bila kar glavni kreator moja draga Maja. Njej so te preobleke  mala šala:))) Hvala Maja, moj travnik si je hudo všeč:)

V tem času vam  iz naših krajev še ne morem pokazati kako cvetoči so travniki v resnici, zato sem se odločila, da bom ocvetličila okno:)
To večjo verzijo okna sem dobila od Zvonke.  Najprej sem ga "zasteklila", mu obesila "sveže zavese",  pred katerimi se vidi tudi rolo, ki je izrezan iz delčka romantičnih okvirjev. Pri vrtnarju sem pobrala vse, kar je bilo  zelenega in cvetočega - zagotovil mi je, da je od Najlepšega para:)
Vse se je  lepo zlilo z na novo prepleskano fasado, ki je dobila zelene črte in jo  je obrobil pravokotniki s šivi.




Izdelek  prijavljam k Vladki - ko me inspirira #47 - tema zelena pomlad.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para pa  v galerijo meseca APRILA 2016.

Hvala ker si obiskala moj cvetoči travnik in lep pozdrav,
Andreja V.

19 komentarjev:

  1. O, kako lepo je zacvetelo tvoje okno. Šipe pomite, tako se vidijo sveže oprane zavese in rolo. Prekrasna je tudi preobleka tvojega bloga.
    Naj ti rožice še naprej tako lepo cvetijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna voščilnica :-)) Čudovito pomladno okno in lepe čipkaste zavese v ozadju. Super si jo sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Naj najprej pohvalim tvoj novi izgled bloga, čudovit travnik. Lep pogled na okno, ki ima vse, kar mora okno imeti, lepo si ga okrasila. Lep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  4. O pa še res je, le skozi okno je treba pogledat, ne
    super voščilnica
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. O, kako zelo lepo je pri tebi. :-) Nova, pomladna podoba, Cvetočega travnika je tudi meni zelo všeč. Tvoja Maja je prava mojstrica v preoblačenju blogov. :-)
    Ijoj, voščilnica pa je fantastična. Mislim, da ti vrtnar ni prodal mačka v žaklju, saj so rožice res od Najlepšega para. :-)) Lepo imaš pomita okna, pa tudi zavese so krasne. Bravo za idejo z rolojem!

    OdgovoriIzbriši
  6. o, zelo lepo je res, tako pri tebi kot na voščilnici, tako luštno okno v svet si si naredila :). in vsi ti mali dodatki so dodelani v nulo, res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zmagovalna voščilnica! Čudovita, takšno okno in fasado bi imela tudi jaz, pa blogec je res noooobell! Luštne barve Andreja, pogumno, jaz se odločam že pol leta, pa se ne morem odločiti :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Slika glave bloga se krasno ujema s tvojim naslovom. Fantastično je in lepo, ker si imela pomoč.
    Uh, kakšno pisano okno. Kar vabi, da se pogled ustavi na njem. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Nov videz bloga je krasen in tvoje cvetoče okno ga lepo dopolnjuje. Tako lepo si vse sestavila na voščilnici, da jo je veselje pogledati. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa se mi je zdelo, da si spremenila videz bloga ... :) Super sta to uredili z Majo! Tole okno pa ... kar ne morem se ga nagledati! Prav na vse si pomislila in izgleda kot pravo!Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  11. Andreja, preobleka tvojega bloga je zelo luštna - pomladna in prav pozitivna. Zelo mi je všeč. Kakor tudi tvoja voščilnica s pogledom na okno okrašeno z rožami. Čarobno.

    OdgovoriIzbriši
  12. iii, kako lepo si preobleka blog. Pravi cvetoči travnik je sedaj in zelo mu pristoji nova podoba :) In voščilnica je prav tako krasna. Pomladno čiščenje je opravljeno, okno je čisto in krasno so na njeni polici že zacvetele rože. Pa fasada je zelo lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Svež, pomladen blog, oz. ozadje. U nulo...in čestitka mhmhm bi jo dala na polico in občudovala, prava energijska bombica :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Kar oči si spočiješ na tej tvoji okenski polici. Super je.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  15. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  16. Kakšne čudovite rožice si posadila na tvoje okno, dodala zavesice in fasado prepleskala v lepe pomladne barve. Le kaj se skriva za tem oknom?

    OdgovoriIzbriši
  17. Andreja...saj se kar ne morem nagledati te tvoje čarobne hišice. Prav nad vsem sem navdušena...drobnimi sestavljenimi cvetkami, zavesami, črtasto fasado. Skratka, nekaj čudovitega.

    OdgovoriIzbriši
  18. Totalno ti zavidam novo preobleko blogo. Pravi cvetlični travnik je. Ideja z oknom in zavesami ter cvetjem na polici pa je super in res lepo izpade v zeleni kombinaciji. Super inspiracija. p.s. Se vidimo jutri.

    OdgovoriIzbriši
  19. Kolk si tole lepo naredila <3
    Punca, obvladaš!

    OdgovoriIzbriši