sreda, 13. april 2016

Gostja CRAFT-alnice

Dekleta iz CRAFT-alnice (Andreja, Lili, Tanja in Tina) so me povabila, da se  v mesecu APRILU pridružim njihovemu ustvarjalnemu timu. Štejem si v veliko čast in veselje in hvala za zaupanje.

Temo za tokratni izziv nam je izbrala Tanja - slika kot inspiracija
Inspiracija so lahko barve, gostota cvetja ali breze.
 
 

  
Odločila sem se narediti "malo mešano".  Pomislila sem na pergolo (uporabila sem  brezova debla), ki se odene v cvetoči objem (gostota cvetja). 


 Na pravokotnik s šivi sem naredila smušing v modri barvi, ki kot ozadje spominja na nebo. Z brezovimi debli (malo slabše vidni, ker jih ovija zelenje), sem naredila oporo za zelenje in cvetje. Izrezala sem vejico, jo barvala z distressi, na njej pa so zacvetele rožice, ki sem jih izrezala iz akvarelnega papirja (risalni blok), predhodno barvanega po metodi "a la Tina" :) - otroški robčki in akvarelne barvice. 
K vsej cvetoči idili je bilo potrebno dodati samo še napis. Odločila sem se za enega iz Tininega kompleta  - tri lepe misli.

 
Pravokotnik je pristal na osnovi, ki je bila izrezana 2x. Ena je služila kot osnova  okrašenega, druga pa kot zadnji del. Pred zaključkom  sem med okrašeni pravokotnik in osnovo prilepila še čipkasti rob. Tako sem rob voščilnice nekoliko popestrila.

Hvala, ker ste si ogledale moj Cvetoči travnik, sedaj vas pa vabim, da si ogledate še, kaj so pripravile Andreja, Lili, Tanja in Tina.

Ker sem uporabljala tudi nepogrešljive izdelke Najlepšega para, voščilnico prijavljam tudi v galerijo meseca APRILA 2016.
Lep pozdrav, 
Andreja V.

27 komentarjev:

  1. o, tole je pa prekrasna kreacija, tako super pobarvane rožice kot ozadje in ta rob, vau ... si moram pogledati to barvanje a la tina, ker je čudovito ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšna umetnija. Všeč mi je ozadje in rožice ob strani, pa rob..pa vse. Prelepa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo, nadvse mi je všeč. Krasno ozadje in cvetlice tako lepo dopolnijo vse skupaj. Me veseli, da si gostja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke najprej za vabilo k sodelovanju na CRAFT-alnici. Zasluženo! Ćudovita voščilnica! Te rožice so čudovite, od barv do postavitve in kombinacije z napisom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja, čestitke za povabilo za gostjo. S čudovito voščilnico si se predstavila. :-)) Rožice si krasno prepletla po pergoli. Napis je pa pika na i :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Noro dobra in prekrasno narejena. Smušing ti je odlično uspel in cvetoča pergola je bogata, a hkrati nežna. Fantastično!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za povabilo v ustvarjalni tim. Tvoja prva tovrstna predstavitev ti je odlično uspela s prekrasno cvetočo voščilnico, mi je zelo všeč.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasno ti je uspelo tole packanje po papirju. Rožice si tako lepo sestavila skupaj in jih ovila okoli pergole. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  10. Andreja, prava paša za oči. Super barve, smušing tehniko odlično obvladaš in čudovite Tinine rožice, ki si jih lepo namestila na voščinico.

    OdgovoriIzbriši
  11. Wow. Popolnoma sem navdušena. Ideja s pergolo, pobarvane rožice in ozadje s smooshingom, prav vse mi je zelo všeč. Čudovita inspiracija. Čestitke tudi z moje strani za povabilo v ustvarjalni tim :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, čestitam ti za gostjo UT Craft-alnice. Tvoja voščilnica je čudovita, kako domiselno si naredila pergolo in nabor krasnih rožic, da o podlagi sploh ne govorim. Res prav vse pohvale vredno. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Andreja,
    čestitke za gostovanje UT Craftalnice. Izjemno mi je všeč tvoj cvetoči aranžmajček,ki krasno poživi podlago na kateri je meni zelo ljubih misli. Tale Tinina vejica, ohhh le zakaj je januarja nisem kupila. Čestitke tudi obema z Majo kako sta na sveže preoblekli tvoj blog. Pozdravček, Polona

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Andreja, tudi me smo vesele, da si se nam pridružila na drugi strani Craft-alnice. Krasno te je inspirirala Tanjina fotografija. Ideja z cvetočo pergolo je fantastična in prav tako končni izgled voščilnice. Komaj čakam nadaljevanje ;).
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lili hvala za tvoje vspodbudne besede:), me veseli, da ti je všeč. Ja, za naprej se pa tud že krepko pripravljam:) - upam, da bo šlo. Lep pozdrav, Andreja

      Izbriši
  15. Čudovita pergola, še posebno pa mi je všeč smušing ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  16. Andreja čudovito voščilnico si ustvarila - kot bi opazovala brezo pred mojim oknom, pod njo pa cvetočo gredico. Ko bodo moje cvetice odcvetele jih bom ohranjala v spominu s tvojo voščilnico. Rožice so nežne, krhke, še prav posebno pa mi je všeč čipkast rob.. koliko se moram še naučiti!! Hvala za pomoč :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke za gostjo draga Andreja...sem kar čutila na vodi, da boš ta mesec ti in tvoj travnik. Krasen izziv, ki ga bom žal opazovala z lufta in na daleč.

    OdgovoriIzbriši
  18. Zelo je lepa in všeč mi je čipkast rob! Čestitke za gostjo UT Craft-alnice!

    OdgovoriIzbriši
  19. Andreja, moj poklon. Tole je čista fantastika!
    In čestitke za gostovanje.
    Me veseli, da sem prav tebi predala štafetno palico :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Krasna voščilnica, ki jo nadgradi še super napis.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  21. Andreja, voščilnica je čudovita. Krasne barve in postavitev. Lp

    OdgovoriIzbriši
  22. Andreja, zelo lepo si namestila vse te rožice in zelenje na "popackano" ozadje. Tvoja čestitka je krasna. :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Draga Andreja, oprosti, ker šele zdaj komentiram tole tvojo izjemno lepo voščilnico. Odlično si ujela fotografijo, njene ključne sporočilnosti in si upala še s temno modro, kar je izpadlo naravnost odlično. Čisto me je prevzela, bravo, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  24. Andreja, čudovito si obogatila super tim v CRAFT-alnici. Voščilnica je pa tako čudovita, da se je ne morem nagledati....nekaj prekrasnega!

    OdgovoriIzbriši
  25. Andreja, čudovito si obogatila super tim v CRAFT-alnici. Voščilnica je pa tako čudovita, da se je ne morem nagledati....nekaj prekrasnega!

    OdgovoriIzbriši