nedelja, 20. marec 2016

USTVARJALKE SE DRUŽIMO

                              .... in to ne samo na svojih blogih, temveč tudi v živo:

18.3. 2016 je bil prav poseben dan. Prvič smo se  zbrale "vse ustvarjalke" Slovenije, vse tiste ki imate že dolgo kilometrino in tudi tiste, ki smo v tem svetu krajši čas. Zato drage moje prijateljice, bi se vam  rada še  iz tega "našega medija" zahvalila  za vašo udeležbo, za vso pozitivno energijo, ki ste jo prinesle s seboj in hvala za vsa darilca, ki sva jih bili z Majo deležni.
Presegle ste vsa najina  pričakovanja, saj si tudi slučajno nisva  mislila, da se boste odzvale v takem številu. Lepo vas je bilo spoznati, z vami poklepetati in utrjevati naša prijateljstva. 
Posebej  bi se zahvalila: 
Klari, ki je poskrbela, da imamo tako lepe priponke, ki bodo naša vstopnica za naslednja srečanja:). 
Hali in Poloni , ki sta naše denarnice obogatili s popustom pri Rayherju.  
Hvala Tini in Vladki, ki nas tako lepo povezujeta s svojo dobro energijo.

Upam, da se bodo naša srečanja nadaljevala, tako kot ste izrazile željo, nekaj krat na leto:) Sedaj vas nekaj ni moglo priti, saj vas je zadržala bolezen, otroci, služba  ali preprosto pomankanje časa, zato upam, da se vidimo naslednjič. 

Sledi še nekaj utrinkov iz našega druženja. Bilo je polno dobre energije, ugotavljam pa, da smo bile vse tako vznemirjene, da smo pozabile na kar nekaj stvari, npr. eno gasilsko fotografijo. Saj sem vedela, da bi si morala pripraviti seznam opravil:))) - bom popravila naslednjič. So pa dobrodošli in zaželjeni vsi predlogi , ki bi nam še popestrili srečanje.
                                         
                                                                       Priponke           



To je bil začetek druženja, kasneje je bilo vse tako živahno, da se tudi slučajno nisem več spomnila na fotografiranje:))





                    Vaša darilca - najlepša hvala vsem in vsaki posebej za pozornost:)




Na koncu še enkrat HVALA za nepozabno druženje in ...... se nadaljuje:))

Lep pozdrav, 
Andreja V.

 

23 komentarjev:

  1. Vidim in berem, da ste se imele lepo in prav je tako. Takšna družba te vedno dvigne in da ustvarjalno energijo ter zagon za naprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Andreja, zelo lepo si napisala. Nimam drugih besed kakor preprosto hvala tudi tebi za vse. Kot sem že zapisala na svojem blogu, čudovito je bilo in res nabito s pozitivno energijo. Se že veselim naslednjega druženja. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si tole dokumentirala. Mislim, da smo vse malo pozabile na kakšne obveznosti ob tem prijetnem druženju. Toliko dobre energije po moje že dolgo ni bilo v Lačni kozi. Hvala vsem za prispevek k organizaciji in prijetnem druženju. Super ste punce!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bilo je nepozabno, hvala za organizacijo in pripravo srečanja.
    Lep zapis ob našem snidenju
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo je bilo, zame sicer malo prekratko, a ravno za skomine in za obljubo, da naslednjič pridem spet in odidem zadnja :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Andreja, zelo sem vesela, da sem te spoznala. Hvala za organizacijo tega nepozabnega srečanja. Lepo je bilo in upam, da se vidimo spet kmalu. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz pa v jok....me pa veseli, da ste se imele prijetno....pa saj kaj drugega tudi ni bilo za pričakovat. čao

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala za organizacijo in vse priprave. Za menoj je čudovito popoldne v odlični družbi. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Andreja, hvala za organizacijo nepozabnega druženja in za tale zapis. Super je bilo in kar težko se je bilo ločiti. :-)) Upam, da kmalu ponovimo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Verjamem, da ste se imele lepo in nepozabno, saj je ustvarjalno druženje res nepozabno :-)) Lepe slike, darilca in zelo všečne priponke. Se vidimo pa naslednjič .-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Andreja, hvala vama za organizacijo in krasno srečanje. Klari pa hvala za čudovite priponke. V veliko veselje mi je bilo, da sem te spoznala v živo!

    OdgovoriIzbriši
  12. najlepša hvala za organizacijo in kot si napisala - se nadaljuje, ker je bilo fantastično!

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala vama za vso organizacijo. Drugič se res moramo spomnit na kakšno gasilsko fotko. Drugače pa hranimo vse lepe spomine v ♥.

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Andreja, hvala za tole doživetje, z Majo sta super in imele smo se res na polno luštno :))

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga moja, še sreča, da si naredila vsaj nekaj fotk! Res hranimo lepe spomine v srcu, kot je rekla moi pred mano, ampak je vseeno bolje, če lahko zraven še slikice pogledaš :) Bilo je enkratno in nepozabno ♥

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala vsem!
    Super je bilo in komaj čakam na ponovitev!

    OdgovoriIzbriši
  17. Lepo ste vse pripravile in organizirale, da nam je bilo luštno. Hvala hvala. Kdaj se naslednjič srečamo?

    OdgovoriIzbriši
  18. Joj, ljuba Andreja, pa saj sem med temi krasnimi priponkami zagledala tudi svoje ime, čeprav sem povedala,da me žal ne bo! Kako lepo in pozorno! Že zdaj stiskam pesti, da mi naslednjič uspe! Pa tako lepo je pogledati slike in verjamem, da za več fotkanja ob taki družbi res ni bilo časa. ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. Prekrasno je bilo, se veselim naslednjih...

    OdgovoriIzbriši
  20. Zdaj mi je še bolj hudo, ker nisem mogla biti zraven. No ja, pa drugič. Vem pa, da ste uživale. Čudovite priponke z imeni.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  21. Hvala, ljuba Andreja tudi tebi in Maji...in še vsem puncam, ki so prišle. Bilo je res nepozabno lepo in komaj čakam na ŠE!

    OdgovoriIzbriši
  22. Prekrasno! Res škoda, ker se vam nisem mogla pridružiti :(
    Naslednjič! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Vidim, da ste se imele lušno in tako zelo mi je žal, ker se vam nisem mogla pridružit. Upam, da bo ponovitev kmalu in da me bo moj badž počakal.

    OdgovoriIzbriši