ponedeljek, 7. marec 2016

Voščilnica in washi trak

Dekleta v Craft-alnici so nam dale za izziv izdelavo česar koli, pri tem pa je potrebno uporabiti Washi trak. Nikoli jih še nisem uporabljala in sem bila tudi prepričana, da ne vem, kaj z njimi početi. Prav zaradi tega jih tudi nisem kupila, čeprav sem njihovo uporabo občudovala pri drugih ustvarjalkah. 
Sedaj pa je naneslo, da moram malo na zalogo in ker se pričakuje nekaj naraščaja v sorodstvu, narediti voščilnice za rojstvo. Pobrskala sem med trakci, ki mi jih je dala  že pred časom vnukinja z besedami:" babi, ti boš sigurno to kdaj rabila" in našla dva, ki sta se mi zdela primerna. Lena, hvala za tvojo prijaznost in pravilno predvidevanje:))

Tako je nastala voščilnica za ljubko princesko (no saj jo mogoče sploh ne bom rabila, ker bo na koncu princ:)
Uporabila  sem pravokotnik s šivi in naj prilepila trak iz sintetične jute v roza barvi.  Izrezala  sem slončka s šablono CC, ki mi ga je prijazno posodila Zvonka, ga posadila na krog (kot v kakšni areni) in iz same navdušenosti je pričel spuščati balončke v obliki srčkov:) Iz srčkov se je nato izoblikovala Čudovita NOVICA, ki je iz kompleta- veselje ob rojstvu.  Ime (ko bo znano) pa bo pristalo na juti poleg slončka:)) In sedaj pride tisto glavno - izziv: dva washi trakca sem prilepila na rob voščilnice:  na zgornjem so sami gumbki, na spodnjem pa v roza izvedbi metuljčki, srčki, pentljice in napis princess. Tako sem premagala še eno svojo trditev:  washi trakce pa ne znam uporabljati:)) 

Voščilnico prijavljam v Craft-alnico na izziv#155 - washi trak.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para tudi v njegovo galerijo za mesec MAREC 2016.

Hvala za obisk mojega Cvetočega travnika.
Lep pozdrav, 
Andreja V.

13 komentarjev:

 1. tole si pa fantastično skombinirala!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, punce v CRAFTalnici nas pošteno izzivajo in prav je tako. Tako vsaj spoznamo, da zmoremo več, kot smo si mislile. Prav lušna dobrodošlica mali princesi je nastala.

  OdgovoriIzbriši
 3. No vidiš tudi Washije znaš uporabiti, tako kakor jaz. Babice smo namreč univerzalne :). Super lepa voščilnica je nastala in upam, da se deklica kmalu rodi, da jo boš razveselila.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Vnukinja je že vedela :))) Dobro si opravila z izzivom.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo si uporabila trakove in naredila zelo luštno čestitko. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako je simpatična tale voščilnica. In si dokazala sebi in nam, da znaš uporabiti tudi washi tra. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. trak - sem hotela napisati, pa mi je k očitno zbežal...

  OdgovoriIzbriši
 8. Lepo si jih uporabila, lepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepo, da vnukinja širi tvoje obzorje, kar se ustvarjalnega materiala tiče. :-)) Zelo lušno voščilnico za malo princesko si izdelala.

  OdgovoriIzbriši
 10. Super ideja in všeč mi je kako si uporabila washije :-)) Lepa voščilnica je nastala.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 11. Iii, kakšna vesela, srčka polna lepotička je tole. Tudi z washiji ti je šlo dobro od rok. Hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici. LP:)

  OdgovoriIzbriši
 12. Smo se vse malo namatrale z Washiji. Ampak sem vesela takšnih izzivov, zaradi katerih nastanejo izdelki, ki sicer ne bi...
  Lepo ti je uspelo!

  OdgovoriIzbriši
 13. Krasna je :). Všeč mi je, kako si uporabila washi.
  Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

  OdgovoriIzbriši