ponedeljek, 7. marec 2016

Ozadje z voščilom - ko me inspirira #46

Mislim, da je lepo, da se temu izzivu pridružim. Mogoče že zato, ker sem sama sebi izziv:))
Res je, da dostikrat, ko ne veš, kakšno ozadje bi pripravil, pridejo prav lepe besede, ki vedno najdejo pravo mesto.

Tako sem tudi danes pripravila voščilnico za mladega košarkaša, sina moje sestrične. Ker primernega ozadja zanj nisem "pogruntala", ker nisem imela , razen all-stark, nobenega primernega elementa, ali pa ga nisem znala poiskati:)), sem mu na osnovo, izrezano s pravokotniki s šivi odtisnila Tinin napis iz kompleta tvoj dan. 
Potem je bilo pa to potrebno malo popestriti, kar sem storila tako, da sem iz dveh pravokotnikov naredila okvir, mu dodala še nekaj kubističnih:) elementov  in na vse to dodala še dva manjša delčka okvirja v barvi all-stark. Ime je odtisnjeno z mojimi novimi črkami, številki pa sta sestavljeni iz dveh izrezov (belega in rdečega). 




Tako sem s to voščilnico  "ubila dve muhi na mah" in jo  prijavljam v galerijo Najlepšega para za mesec MAREC 2016 in na  izziv: ko me inspirira #46.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in lep pozdrav,
Andreja V.

14 komentarjev:

  1. joj, te lepe črke ... kako dobro voščilnico si naredila za mladega fanta, takšne so meni najtežje - da ni preotročje, da ni preresno ...

    super in moderno. in seveda obvladaš to ozadje, meni je velik izziv.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si se poigrala z okvirčkom in napis za ozadje je res dobro izpadel!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita kombinacija! Zelo mi je všeč tole tvoje igranje!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kako je kulska. In čudovito pisavo si uporabila za ime - kateri font je to?

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlično izelano ozadje. Zelo mi je všeč in prava taka cool fantovska voščilnica je. Hvala, da si se nama pridružila in še enkrat prikazala enrkaten način uporabe napisa v ozadju. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kje naj začnem? S tem kako super si se spomnila z okvirji ali pa s tem, kako super si vstavila pravokotnik z imenom ali pa s tem kako lepo se poda napis na ozadje?
    Ma, bom rekla samo čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  7. ANdreja, kako je ta voščilnica kulska! Pa domiselna in barvno svetovna, ozdje s pisavo, je uuuaauuu, ime v kotu - prva liga. Zmagovalna, najlepša!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito mladostna je :-)) Všeč mi je kako si sestavila ozadje in dodala lepo supergico :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Andreja, svetovna je. Prav vse je super, od barv, postavitve, ozadja z napisi in seveda imena - te črke so res posebne. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Kul voščilnica! :-)) Zelo lepo si uporabila napis na ozadju in se fantastično poigrala s sestavljanjem različnih elementov. Alstarka je super motiv, boljšega za mladega košarkaša ne bi mogla izbrati. :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasno ozadje, celotna voščilnica pa 1A.

    OdgovoriIzbriši
  12. Prou huda je! :)
    Razigrana in mladostna kot so mladi športniki. Všeč mi je kombniniranje barv in poigravanje s postavitvijo. Potiskano ozadje sem občudovala že na inspiraciji za izziv. Res je izjemno! :) Nove črke pa so svetovne! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Noro dobro si jo sestavila. Super kombinacija ozadja z all starkami. Tudi jaz imam eno "na pol all starkarsko" narejeno. Upam, da mi jo uspe finiširati še ta vikend.

    OdgovoriIzbriši
  14. Vau, kolk si pa tole dobro naredila. Svetovna kombinacija! Navdusena sem!

    OdgovoriIzbriši