ponedeljek, 9. november 2015

Poroke tudi v jesenskem času + ena pasja objava:)

Tako za vmes, da se ne dela ves čas prazničnih voščilnic, pride tudi kakšna poroka in s tem povezana malo drugačna voščilnica.
Za isti par sta nastali dve za dva naročnika.

Pri prvi sta v prvi plan stopila pojoča ptička (Impress. obsess.), obrobljena s čudovito burduro Najlepšega para. Lepo besedilo pa mi je prijazno odstopila "moja" Maja.



Na notranji strani je žepek za denar, ki je obrobljen z enako burduro, kot je na zunanji strani.  Na željo naročnika sem dodala tagec  z inicialkami iz kompleta črk, ki jih je  za Rayher oblikovala Tina. Mislim, da je slika malo meglena, ali  pa imam jaz napačna očala:)))




Druga je nastala z meni ljubim srčkom  prav tako od  Impress. obsess., ki sem ga dala  na kvadratno osnovo, šive pa sem naredila tako, da sem vsako stran posebej obrezala s Tininimi pravokotniki. Pod srček sem zavezala satenast trak, dodala metulja in nekaj polperlic.




Obe voščilnici sta odšli k naročnikom, meni pa ostane le še to, da jih objavim in nalepim v galerijo Najlepšega para za mesec NOVEMBER, saj sem pri obeh uporabila nekaj njegovih  izdelkov.

Saj ne morem mimo tega, da vam ne  pokažem še našega "rent a psa" - to je Bibi, ki sem vam jo že omenila. Ta pasja ljubezen vsako jutro pride k nama, na vseh oknih pogleda, kje naju bo videla in samo čaka da se z mojim M. odpravi na potep. In ob taki priliki je nastala tudi ta fotografija. To je na Golici, na  meji med Slovenijo in Avstrijo. 



 Po tem, ko sta naredila še nekaj lepih posnetkov, neobičajnih za ta letni čas in sta se vrnila domov,



 si je naša pasja princesa privoščila krepki počitek. Ali ni čudovita?:), res jo imam rada:)


Sem mislila, da bo ta objava bolj kratka, pa mi res ni dalo, da bi zgrešila našo Bibi. Upam, da me razumete:)))
Želim vam še prijetne novemberske dni, polne ustvarjalnega nemira in hvala, ker se oglasite na mojem travniku.

Lep pozdrav,
Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Zelo lepa voščilnica
    psička pa kar seže v srce
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Super voščilnici. Zelo mi je všeč, kaj si naredila z bordurami. Jaz jih tudi zelo rada uporabljam v vseh možnih kombinacijah.
    Bibi je pa pika na i objavi. Prav prikupno nagajivo se je nastavila fotoaparatu ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vaša "rent a psička" je tako simpatična, da bi bilo škoda, če nam je ne bi pokazala. :-) Čudovite fotke, res neobičajne za ta letni čas. Bolj pomladne so, kot jesenske. :-)) Tako sem se zagledala v psičko, da bi kmalu pozabila pohvaliti tvoje krasno ustvarjanje. Lepi in elegantni poročni voščilnici si ustvarila. Spodnja s srčkom je čisto posebna. Všeč mi je v kombinaciji z modro barvo. Na zgornji si krasno uporabila prelepo burduro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobrega prijatelja sta našla :) Je fino za spremembo še kakšno drugačno voščilnico narediti, kajne? Lepi sta.

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, ne vem kako se mi je tale objava izmuznila!!?? Danes sem jo opazila v Galeriji Naj. par - obe poročni sta čudoviti - pri prvi barva, ptička in bordura, pri drugi krasen čipkast srček, ki mi je res zelooo lep.
    Bibi je pa krasna psička - krasno prijateljico sta si našla - sem velika ljubiteljica živali, sploh mačk in psov. Take živali res moraš imeti rad, ne gre drugače.
    Slike so lepe, a medtem je pokrajino že prekril sneg. Lep pozdrav. Z.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako zelo lepo si uporabila borduri...čisto sem navdušena...pa še tako lepe barve si uporabila. In saj veš...vajina prijateljica me je pa itak komplet raznežila :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. tale bibi je nekaj posebnega videti, tako ljubka. pa tvoji voščilnici tudi, sploh ta v mmodrem, čisto posebna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo posebni voscilnici. Ma nebi smela poleg objaviti kuzka, saj se ucki ustavijo na tej lepoticki :-P

    OdgovoriIzbriši