ponedeljek, 23. november 2015

Ena družina, en naročnik in trije praznovalci:)

Takole, na brzino, sem morala narediti tri voščilnice z naročilom. Ena je za njo, ki je šivilja in rada peče. Druga je zanj, ki se službeno prevaža na traktorju, misli pa mu odhajajo na jadranje. Tretja je tudi zanj in je gozdar.

Lepo po vrsti in seveda je prva dama.
Naredila sem ji predpasnik (sem nekaj kukala k Zvonki:)), dodala  "cukrpekarske" pripomočke, da pa se ne izneverimo njenemu poklicu, je simbolično dobila še šivanko in gumb. Predpasnik sem skrojila po svojem kroju in sicer s krogi s šivi Najlepšega para.



Druga je za  veselega  traktorista (enkrat mi je že prišel prav), ki mu misli uhajajo na jadranje. Embosirala sem ozadje s Tinino plastično šablono Lep je dan , uporabila "negativ",  da sem lahko senčila in dobila bele oblake, ter dodala oblake v katerih so jadrnice. Ker s svojim traktorjem prevaža pujske, sem mu enega nalepila (pa še za srečo prav pride:)) Za ime sem uporabila pisane črke, ki jih je za Rayher oblikovala Tina.




Tretji, gozdar, pa se je zabubil v svojo gozdarsko kočo in ga ni na spregled, še srna ga ne gane:)
Kočo sem odtisnila (že velikokrat me je rešila) z gumijasto štampiljko proizvajalca Inkadinkado, "podaljšala" gozd s še enim delnim odtisom in vse zelo "umetelno" pobarvala.  Še napis, da se ve, kje smo in bambija, ki mi ga je prijazno odstopila Maja.



 Tako so vse voščilnice odpotovale in kolikor vem, tudi že dobile svojega lastnika. Baje je bilo praznovanje odlično:) Jaz pa sem tudi vesela, da sem vse spravila pod streho:)

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para in izdelkov, ki jih je za Rayher oblikovala Tina, voščilnice lepim v galerijo za mesec NOVEMBER 2015.

Samo še lep pozdrav in hvala, ker pokukaš na moj zimski travnik:), ki namesto cvetočega izgleda takole.


Andreja V.

9 komentarjev:

  1. O kako lepe tematske voščilnice.
    Koliko snega imate
    pri nas le burjo,
    ki te prepiha do kosti
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi pozimi je tvoj travnik lep za videt. Drugače se pa pri tebi kar dogaja. Lepo si izpeljala vse te voščilnice, da se kar težko odločim, katera je lepša. Vsaka zase lepo opiše prejemnika.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  3. Kapo dol pred tvojimi tematskimi voščilnica! :-) Vse tri so čudovite in pisane na kožo slavljenjcem. Predpasnik si svetovno skrojila, traktorist je prava faca s svojimi sanjarijami, bambi pa lušno pozira pred gozdarsko kočo. Čestitke za prelepo pobarvan motiv.
    Pri vas imate pravo zimsko idilo. Tvoj cvetoči travnik je zelo lep, tudi ko je zasnežen. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. iii, koliko snega. Ti kar malo zavidam :) Krasne so tele tvoje tematske. Prav vsaka posebej je lepa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, za vse tri si lepo poskrbela in jim pripravila voščilnice pisane na kožo. Snega imate pa več kot pri nas, ampak je lepo, čista zimska idila. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja, jaz bi se kar s teboj malo povaljala po tvojem belem travniku :-)))) Voščilknici pa sta me čisto navdušili!

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, jaz bi se kar s teboj malo povaljala po tvojem belem travniku :-)))) Voščilknici pa sta me čisto navdušili!

    OdgovoriIzbriši
  8. kakšne lepe tematske, sploh ta gozdna mi je tako všeč, res izredno štampiljkanje ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Waw, waw, waw. Gledam in se cudim :-) . Obvladas vse tematike!

    OdgovoriIzbriši