četrtek, 7. maj 2015

All starke I.

Zetu sem želela narediti voščilnico, ki je malo bolj trendovska. Pri ustvarjalki, ki se skriva za bloggom Ustvarjanje po moje, sem videla teniske, za katere se mi je zdelo, da bodo tiste prave. Vesela sem bila, ker sem ponovno imela razlog, da naročim nekaj novega in pri Rayherju so jih ravno dobili. A glej ga zlomka, zaradi hudega zanimanja, so jim takoj pošle. 
Obrnila sem se na Zvonko s prošnjo za pomoč in poslala mi je par izrezkov z še nekaj pripadajočimi elementi, za kar se ji še enkrat lepo zahvaljujem. Zvonka, rešila si me:))

Osnovo sem pripravila z romantičnimi okvirji Najlepšega para, namestila All starke, nekaj zvezdic in dodala še "mlado" številko. Ker si je zaželel nove All starke, ga bo denar čakal v notranjem žepku. 
Dodala sem še napis iz kompleta Tri lepe misliNajlepšega para. 



Zaradi napisa in okvirja, voščilnico lepim v galerijo Najlepšega para za mesec maj.

Lep pozdrav,
Andreja V.

9 komentarjev:

  1. Po mojem skromnem mnenju si s to voščilnico nabrala dodatne točke za najboljšo tašćo na svetu. :-)) Čudovita trendovska čestitka za zeta.
    A ni lepo, ko v tem našem od ponorelega sveta odmaknjenem ustvarjalnem svetu vedno najdeš nekoga, ki ti je pripravljen pomagati?

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastična je!!! In kot je napisala Sonja...dobro si si dodala točke na svoj račun - čeprav jih imaš verjetno že itak na maksimumu :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. U, kako mi je všeč! Tale allstarka je pa res kot prava! Super kombinacija barv!

    OdgovoriIzbriši
  4. Te allstarke so res zakon in tudi ti si naredila super voščilnico z njo. Prav frajerska je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Saj ne vem, kaj naj napišem. Tako resnične so s temi šnirnicami, da si res zadela . Že pri Zvonki sem jih občudovala, sedaj pa še pri tebi. Krasno in še enkrat krasno. čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasno si postavila allstarke na voščilnico. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, veš da so prav super tudi v beli barvi, krasno izpadejo in res upam, da so bile zetu všeč. Lep vikend ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna Allstarka in všeč mi je kako si jo postavila v okvir :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Allstarke me vedno fascinirajo :). Tale tvoja s tapravimi vezalkami se mi res še posebej dopade.

    OdgovoriIzbriši