ponedeljek, 4. maj 2015

50 - letni traktorist praznuje

Da slučajno ne boste mislili, da praznujejo samo otroci. Neeee, tudi odrasli moški svet praznuje in to pošteno. Ta se je odločil, da se bo svojemu Abrahamu nasproti odpeljal kar v svojem traktorju. Očitno se na njem najbolje počuti.

Voščilnico sem odtisnila z gumijasto štampiljko proizvajalca Inkadinkado, na kateri je hišica v gozdu. Ker sem potrebovala malo več ozadja, sem del štampiljke maskirala in tako dodala še malo gozdnega dela. Barvala sem z Distress Ink barvami in malo z akvarelnimi. Vse pa sem naredila zelo "abstraktno", ker sicer barvanja nisem vešča.
Na srečo sem že pred časom pri stričku Googlu našla traktorista, ki mi je sedaj ponovno prišel prav. Dodala sem še dva balona iz kompleta proizvajalca  Mavelu in da ne bi povsem zatajila Najlepšega para tudi napis Čestitke, ki je  del rezalne šablone. 


Tako se je Lojzi odpeljal svojim novim dogodivščinam naproti in upam, da bo še naprej srečno vozil skozi pasti življenja. Srečno!

Zaradi napisa, ki je ustvarjen pri Najlepšem paru, voščilnico lepim v galerijo meseca maja.


Lep pozdrav,
Andreja V.

10 komentarjev:

  1. Andreja, čudovito si pobarvala ozadje. Zelo mi je všeč. In sploh ni abstraktno, pač pa zelo realistično. Krasna pokrajina je nastala. Tale traktorist pa je tako posrečen, da bolj ne more biti! Super. Za desetko! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, tudi meni je takoj padlo v oči barvanje!!!! Kako lepo si tole naredila...kot bi vse sama narisala. ČUDOVITO! Lojzi je res srečko, da je dobil tako lepo voščilnico!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da znova kampanjsko gledam tvoje nove stvaritve. Lepo si ustvarjala tako pomladno kot za otroke in tudi tale za veščega traktorista je super.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako bo nekdo vesel! ;) Pobarvano je pa res super lepo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ozadje voščilnice je zelo lepo in temu traktoristu nadvse paše. Krasna je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo še na tematske voščilnice si se vrgla. Te ti tudi ležijo. Možakar bo vesel, jaz sem pa tudi preračunala tvoja leta, in si samo 15 let starejša od mene (kakšna starost pa je to???) še vedno ni 100. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. wow, ta pa je dovršena. zelo lepo si se znašla. Mogoče si bom kdaj sposodila kdaj tvoj trik ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si izdelala ozadje in tale traktorist je nadvse simpatičen.V celoti je voščilnica krasna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Obvladaš tematiko :). Svetovna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši