nedelja, 22. marec 2015

Slonček in njegovi prijatelji

V mesecu februarju je praznoval  mali Jakob. Kako prav mi je prišla šablonica Tininega slončka in njeni nasveti, kako s prekrivanjem postavimo zaporedje številk. Sicer sem bila pri tem malo manj uspešna, kot je bila Tina, ampak na napakah se učimo in naslednjič bom bolj pozorna.

Za osnovo sem vzela dekorativni papir kupljen v Lidlu, na katerem je cela četica slončkovih prijateljev, na spodnjem delu pa hribček, ki je odrezan z dekorativnimi robovi Najlepšega para. Kot glavni junak pa mali slonček Jumbo, ki veselo razglaša, da je star natanko 2 leti.


Tako je bilo vse pripravljeno, da se lahko oglasim pri Jakobu in mu voščim vse najboljše.

Je pa s tem zadoščeno tudi vsem zahtevam za prijavo v galerijo  Najlepšega para za mesec marec, zato je tudi slonček odhlačal v Tinino zavetje.


Lep pozdrav,
Andreja V.

9 komentarjev:

  1. Zelo lepa, simpatična in domiselna voščilnica za malega Jakoba. :-) Všeč mi je zaporedje številk in prekrivanje. Pridno in uspešno se učiš od Tine. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako je simpatičen tvoj slonček. Krasno si uporabila papir, katerega se bi jaz zaradi barvitosti kar malo ustrašila.
    Pozdravček L.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo, zelo luštna voščilnica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si združila papir in šablonico! Zelo je luškana! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo simpatična voščilnica za malega Jakoba. Všeč mi je prekrivanje številk, obvladaš in pa slonček je tako cart. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja mali slavljenec je zagotovo skakal od navdušenja ko je videl tegale cart slončka. Zelo domiselno si uporabila papir, prekrivanje številk pa je super ideja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kot prava stroga učiteljica, sem približala fotografijo :-)))) in ne vidim nobene napake!!! Sem samo zelo vesela, da ti je trik prišel prav. Je bila pa Jakob zagotovo zelo vesel....ker si naredila tako prisrčno in veselo voščilnico, da je kaj!

    OdgovoriIzbriši