nedelja, 22. marec 2015

Pomlad je tu - ptički se ženijo

Kar zgrozila sem se, ko sem videla, kako sem zanemarila bloggerski svet. Saj ne, da nisem ustvarjala, le nič se mi ni zdelo primerno za objavo. Temam nisem sledila, ampak ker na veliko uporabljam izdelke Najlepšega para, se mi je zdelo prav, da v objavo spravim vsaj en izdelek.

V tem mesecu je praznovala svoj roj. dan meni zelo ljuba oseba. In kaj ji dati, kot nekaj, kar je tudi sama ustvarjala z vso ljubeznijo. Izdelala sem voščilnico v obliki zgibanke in uporabila, kot veliko napoved in željo po pomladi, same pomladne elemente - vsepovsod ptički in en metuljček:))                                            Izdelek prijavljam v galerijo Najlepšega para  - za mesec marec,

Lep pozdrav,

Andreja V.8 komentarjev:

 1. O, kako lepo okrašena zgibanka! :-)) Lepe barve si kombinirala. Ptiček je pa tako simpatičen, da ga kar slišim žvižgati. :-)) No, vidiš, da tudi v tvoje kraje prihaja pomlad. :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Koliko ptičkov in pomladnih vzorčkov - res kar dehti po pomladi ;) Pa ptiček v notranjosti tako lepo paše zraven. Prejemnica bo gotovo presrečna!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovito. Tudi jaz imam ta papir s ptički ampak mi je tako všeč, da ga kar šparam :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo si se potrudila za ljubo osebo in ji tudi na voščilnici pričarala pomlad. Krasna zgibana voščilnica. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo se prebuja pomlad na tej tvoji voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 6. super si uporabila papirje, ki jih jaz že nekaj časa skrbno prelagam iz enega na drugi kupček ;) čudovita voščilnica ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovta zgibanka in všečkam uporabo motiva v kvadtatkih. Pravo pomladno lepotičko si pokazala in ptički razturajo :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Zlata Andreja, kar srce mi je zaplapolalo ob tej objavi in sem jo hitro šla iskati, da jo še malo pobožam v živo :-)...

  OdgovoriIzbriši