petek, 27. marec 2015

Reciklaža do konca

Ko sem si s šablono  Najlepšega para - marjetica pripravljala motive za voščilnico, mi je ostal izrezan negativ. Pri pospravljanju mize sem ugotovila, da pa tega res ne morem zavreči. Odločila sem se, da poskusim, kakšna bi bila voščilnica. Ker šablone nisem razrezala na posamezne elemente, se mi je zdela sama kompozicija negativa zelo zanimiva. 
Negativ na belem papirju sem dala na rdeč papir, malo manjši od osnove, steblo sem zapolnila z izrezom in ga pobarvala z distresom, v sredino marjetic sem položila izrezane krogce in jim na sredino dala pestiče iz kompleta divje vrtnice, prav tako sem zapolnila tudi negativa krogcev. Ob strani sem še malo posenčila z rumenim distresom in vse postavila na osnovo voščilnice. Dodala sem še napis in voščilnica je bila zaključena. Tako sem porabila vse - temu se reče prava Gorenjka.



Fotografsko res ni presežek, ampak ker ni bila predvidena za poziranje, bo moralo ostati tako.

Izdelek lepim v galerijo Najlepšega para za mesec marec.

Lep pozdrav,
Andreja V.

13 komentarjev:

  1. Uau!! Prelepa!! Če bi meni takole ratalo bi rekla - pa če bi cel teden postavljala šablonce na papir, ne bi mogla tako lepe kompozicije narest. Če se ti je tole res kar posrečilo pri izrezovanju, je odlično uspelo. In vse si zanimivo in perfektno dodelala. Mi je všeč, zeloo!
    Ps: pa prt na mizi tudi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bom si pripisovala kakšnih sposobnosti, samo poglej šablono, pa boš videla od kod mi kompozicija:))) LP

      Izbriši
  2. Kapo dol! Odlično si porabila negativ. Nič gorenjsko, pač pa umetniško. Že ideja je fenomenalna. Kompozicija pa ne bi mogla biti boljša. Gotovo pri izrezovanju nisi razmišljala o tem. :-)) Fotografiji pa tudi nič ne manjka. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odgovarjam obema: sama šablona je v osnovi postavljena v taki povezavi (jaz posameznih delcev nisem dala narazen), tako da tako nastane vsakokrat, ko jo izrežem. Tako da na žalost:((( nisem kakšen mojster kompozicije, tega si res ne morem pripisati. Vseeno pa hvala, da vama je všeč. Lep pozdrav:))

      Izbriši
  3. Že to, da ničesar ne zavržeš, je vredno pohvale. Prav lepo je videti. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Šparovna ali pa samo teta od Skopušnika...krasna voščilnica je ratala in kot pravi Sonja...vse to je umetnost. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav simpatično si jo zložila :-)) Všeč mi je.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je. In tudi če nisi mojster kompozicije, si pa idejni mojster. Ne verjamem, da bi meni prišlo na misel, da jo tako sestavim. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, tole je pa čudovita igra naključja in tvoje spretnosti. Tako lepo si sestavila celoto in izbrala krasne barve, da jo je pravo veselje pogledati!

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno si uporabila papir iz katerega si prvotno izrezala motive. Lepa je in zanimiva.

    OdgovoriIzbriši
  9. Andreja, tu ti lepim link škatlic vrečk z moje zadnje objave. Lp

    http://stempeleinmaleins.blogspot.de/2011/12/geschenktute-goody-bag.html

    OdgovoriIzbriši
  10. WAW tole pa je lepotička in umtenina pa reči temu kakor hočeš :). Saj ni važno, kdo je naredil postavitev - ti si prišla na idejo da bo točno taka na voščilnici ;).

    OdgovoriIzbriši