nedelja, 30. november 2014

Mavelu blog hop 2014

Kakšna zanimiva igrica, še posebno, če obstaja možnost, da si priigraš katero od teh lepih in zanimivih štampiljk, ki jih je ustvarila Marina pri Mavelu. Dekleta iz njenega ustvarjalnega tima so bila super in so res predstavile stvari, ki jih z veseljem pogledaš.

Ker je sedaj čas ustvarjanja prazničnih čestitk, se je to dogajalo tudi meni. Naredila sem kar nekaj voščilnic in z lahkoto sem dobila stvari, ki so jih popestrile štampiljke, ki jih je oblikovala Marina.

Tako je tu ena, za katero želim, da bi pristala v Hiški iz papirja 


Uporabila sem dekorativne robove in pentljo iz Najlepšega para , rokavičke lahko dobite pri Marini, napis pa je iz njenega kompleta božično novoletnih voščil - set1, katerega  pa žal nisem našla na povezavi.

Drugo voščilnico prijavljam k Daši.
Podarjam ji voščilnico, ki sem jo odtisnila s štampiljko Penny Black, voščilo pa je Marinino.



Tretja voščilnica pa se poteguje za nagrado pri Vanči.
Naredila sem jo z  dekorativnimi robovi, božičnimi zvezdami in zvončkom iz kompletov Najlepšega  para (in gre tudi v novembrsko galerijo). Napis pa je iz božično-novoletnega seta1, ki je narejen pri Marini. Tako kot pri prvi voščilnici, tudi tu ne morem pripeti linka, ker ga ni več na seznamu. 


Čeprav pravijo, da so vse dobre stvari tri, bom dodala še četrto. Poklanjam jo Tanji in njeni podvojeni sreči, naj jo množi še naprej.
Odtisnila sem jo s prozornimi štampiljkami Najlepšega para, napis pa je ponovno iz Marininega  božično-novoletnega seta1.



Predstavila sem vam nekaj svojega prazničnega ustvarjanja, podarila dekletom nekaj voščilnic in upam, da se kmalu "vidimo" ob izdelkih za kakšno drugo priložnost.

En lep predpraznični pozdravček prav vsem,

Andreja V.

12 komentarjev:

  1. Andreja, odlično in zelo raznoliko si ustvarjala:)) Prejemniki bodo imeli kaj občudovati, lepo bodi, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pestre voščilnice si pripravila, tretja je meni najlepša. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito si ustvarjala. :-) Tazadnja mi je samo za odtenek najlepša od vseh. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Koliko krasnih voščilnic si pripravila, Andreja! Jupi, ena je pristala tudi pri meni :)) Všeč mi je način, kako si izdelala ozadje, nekaj posebnega je. In kdo ne bi bil vesel takšnih rokavičk pod jelko :) Hvala, ker si z nami na blog hopu, držim pesti, da ti bo sreča pri žrebu naklonjena :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja,
    čudovito serijo si izdelala. Prav vsaka mi je zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse so krasne in tokrat bi se zelo težko odločila za naj naj. Res si naredila krasno vikend serijo voščilnic. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite so
    vsaka zase je nekaj posebnega
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja res čudovita serija voščilnic je nastala :) Hvala ker si jo delila z nami in ker se igraš na našem Mavelu blog hopu :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  9. Včeraj sem pokukala k tebi, da sem videla kako si naredila multi blog-hop in sedaj opazim, da nisem kometirala teh krasotičk zgoraj... c, c, c - takoj popravljam napako - fenomenalne so vse po vrsti. V uč, mi pa najbolj pade druga - bodika je letos moj material :P.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse so čudovite, tista rdeče-bela pa še posebej .-)
    Lepo si jih sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  11. Andreja čudovite praznične lepotičke si naredila. Všeč sta mi prva in druga, kjer si uporabila tradicionalne barve....ampak....zmaga tretja - prekrasna je!
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši