četrtek, 29. maj 2014

Vabilo ob upokojitvi

Nekateri imajo tudi srečo in se lahko še upokojijo. To se je dogodilo tudi moji svakinji in skupaj sva se odločili za vabilo v obliki razglednice.
Ker je zaposlena pri Zavarovalnici Triglav, je želela to tudi simbolično pokazati na razglednic. Dodali sva tudi smerokaz do kraja kjer živi in kjer bo tudi imela poslovilno srečanje s sodelavci - to je kraj Breg pri Žirovnici. Tam bo živela svobodno kot ptiček na veji - ops... na ograjici!

Pripravila sem osnovo, na kateri sem s pomočjo pripravljene šablone najprej pobarvala ozadje (nebo in travnik), nato sem prilepila ročno izdelan "Triglav" -( ne iščite podobnosti z njim), dodala drevo, pod katerim bo uživala v pokoju, družbo pa ji bo delala ptičica. Da pa se povabljeni ne bodo izgubili, sem dodala še smerokaz.
To osnovo sem potem prilepila na podlago, ki je odrezana cik-cak (tako kot so stare razglednice), na zadnji strani pa ima prostor za vabilo.

Tako izgleda prva stran-



To pa je četica štiriinštiridesetih (44) vabil....,


ki so se postrojila še malo drugače.


Sedaj pa še upam, da ji bo všeč in da bo "žurka" uspela,

Lep pozdrav,
Andreja V.

5 komentarjev:

  1. Krasna vabila,
    zelo domiselno
    prijeten žur vam želim
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita vabila - in koliko je je!!!!!!! čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, čestitke za potrpežljivost pri izdelavi take množice vabil, si kar ne predstavljam ... Žurka bo zagotovo uspela in prav vsi povabljenci bodo navdušeni nad vabili! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super so ti uspele, je bilo pa kar nekaj dela. Žurka bo pa sigurno dobra, sploh ne dvomim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo si se potrudila in ustvarila čudovita vabila z globljim pomenom :). Tale tovja objava mi je očitno ušla ;(, ma bolje pozno kot nikoli, a ne :)

    OdgovoriIzbriši