četrtek, 6. januar 2022

Zadnje lanskega leta

Sem  ugotovila, da sem v mesecu decembru povsem poniknila😉, zato danes ena hitra objava, preden se zapre jesenska galerija.

Ta je bila narejena res zadnja, zadnja v preteklem letu in nastala je iz ostankov, ki so se mi še "valjali" po mizi. Res je minimalistična, je pa srčna😀.


Tudi pri tej  sem porabila ostanke,  smrečico pa sem naredila s stensil šablono, ki je od Najlepšega para in sem jo uporabila prvič:( 


Preden nam je Tina pokazala izdelavo koledarčkov, pa sem jih  nekaj že naredila  v svojem stilu. Z veseljem sem potem naredila tudi Tinino varianto, vendar sem jih na žalost  pozabila poslikati. Vsi prejemniki pa so jih bili veseli😀.


To bo za danes dovolj, se pa že zelo veselim nove kolekcije Najlepšega para.  Pri dasnašnjem druženju  smo že imeli priliko videti delček novosti in verjamem, da nas bodo izdelki ponovno navdušili in jupiiii-  letos bodo cvetele magnolije. 

Danes izdelek prijavljam v galerijo za mesec januar 2022, in zadnjič v jesensko galerijo.


Lep pozdrav s  Cvetočega travnika, Andreja V.




2 komentarja:

  1. O, si našla smrečico. :-) Super si ustvarjala. O decemberskih "ponikanjih" pa nima smisla izgubljati besed. :-) Presneto, kako sem lahko pozabila na današnje druženje! Seveda, ko pa sem gledala smučarske skoke. Ni čudno, da je vse drugo šlo mimo...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito si uporabila ostanke izrezkov. Ampak, da si toliko časa čuvala šablono tele smrekice, ti pa skoraj ne verjamem :P. Andreja, vse dobro v 2022!

    OdgovoriIzbriši