torek, 21. april 2020

Nadaljevanje - ostajam doma#2

Že vse napisano in povedano v zvezi s to objavo je šlo "rakom žvižgat":(( - kaj sem naredila, kje ponovno dobiti - če se sploh da, nimam pojma. 
Zato tokrat brez vseh opisov, ki sem jih lepo pripravila, vsa "literarna" barvitost bo tokrat odsotna, prilepila bom samo slike, ki sem jih sicer že prijavila na obeh  mestih ; ostajam doma#2 in v galeriji.

Prva, ki sem jo dvignila z okvirčkom - spodaj je kapa plošča, preko paus papirja pa je položen še okvir iz istega papirja, kot je osnova.Barvala sem na hrbtni strani z distress oxidi.
 Ta postavitev se mi je že pri Tini zdela zelo nežna in prhutajoča:)



Druga, narejena v nočnih urah, ko spanca ni in ni bilo:(.  Embosirala sem istočasno s prvo, nato sem samo še na hrbtni strani barvala z distressi in ker bi bil sam napis slabo viden, sem podložila s papirjem  v marelični barvi. Odložila sem v oval, še kakšen dodatek k voščilu pa morda takrat, ko bom videla  kdaj in za koga bo namenjena,



Izdelka lepim k izzivu;  Ostajam doma#2

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para lepim tudi v galerijo za mesec april 2020.


Hvala, ker si se ustavila na Cvetočem travniku in lep pozdrav, 
Andreja V.

11 komentarjev:

  1. Zelo mi je žal, da smo oboževalci cvetočega travnika ostali brez literarne barvitosti. :-) Nič se ne jezi. Računalniki živijo svoje življenje. :-) Voščilnici sta čudoviti. Se vidi, da si pridno poslušala na Tinini učni uri. :-) Prva je čudovito nežna, druga pa udarna z barvno sredino in snežno belino okvirja. Super barvna kombinacija. Objem. <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, včasih se zgodi,da kakšna reč izgine. Tudi meni se je že zgodilo, pa je najhuje.ko ne veš kje iskati.Obe sta zelo lepi, druga pa me je sploh pustila brez besed.Lep pozdrav k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau, ta efekt na paus papirju pa res izgleda super! Krasni sta obe!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasni sta. Tudi tole podloženo z barvnim papirjem izgleda TOP, nadgradnja. Si nespečnost ustvarjalno uporabila. To, da kakšna stvar izgine, se tudi meni zgodi, največkrat seveda ob najbolj neprimernih trenutkih. Morda vseeno preveriš med osnutki...

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja tvoja prva voščilnica je čudovita, lepa in nežna. Me je pa še bolj navdušila druga, ki si jo podložila s papirjem. Ne vam če si ne bom izposodila tvoje ideje. Prava moojstrica barvanja in odtisovanja na paus papir si.

    OdgovoriIzbriši
  6. To pride s starostjo draga moja....ampak če bo samo kiks pri računalniku....eh...malenkost..Gledam barvo na prvi voščilnici....kot žamet....kako je čudovita!!!!!!!! Saj sta obe ampak ti dve barvi na prvi si tako lepo zadela...pašejo skupaj!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, saj veš, kako zelo sta mi lepi, kajne? Sploh barve pri zadnji so mi prav vrhunske!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako nežni in lepi voščilnici. Pavs papir res doda nežno noto končnemu videzu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe sta čudoviti. Ta ideja s pavs papirjem je res svetovna.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma, ti kar ostajaj doma, ko delaš take lušne stvari. Samo škratom pa le reci, da ni lepo brisat že narejene objave ;D

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za krasni voščilnici. Čudoviti sta. Pridna učenka si.

    OdgovoriIzbriši