ponedeljek, 20. februar 2017

Kličem pomlad

Ob kar plodnem ustvarjanju ne pridem in ne pridem do tega, da bi napisala objavo. Bi bilo pa lepo, da še kaj objavim, preden "moj mesec" odide in prepusti mesto tistemu resnično pomladnemu, ki ga že vsi kar težko čakamo.

Tokrat vam predstavljam voščilnico,  narejeno za gospo, ki je praznovala svoj 60. roj. dan. 
Izrezan kvadrat s šivi sem embosirala z metulji MD in jih  obarvala v "približno" mavričnih barvah:). Na ta kvadrat sem položila še en kvadrat, embosiran s srajčko v vzorcu pletene košare in diagonalno izrezan z burduro, ki mi jo je prijazno pred časom posodila Zvonka. Za še bolj pomladno razpoloženje je poskrbel metuljček, dodano je še voščilo, ki sem ga plastila in ime slavljenke, dodan s črkami, ki jih je za Rayher oblikovala Tina. Kot verjetno opazite, črka k ni tista prava; ker sem jo očitno zgubila, sem se morala znajti:). Še leta, ki seveda niso tako hudo pomembna:)  in vse skupaj sem dala na kvadratno osnovo, ki je tudi po robovih predhodno embosirana s kvadratom s šivi. 



Predstavljam pa vam še voščilnice za moj roj. dan, ki so prispele z manjšo zamudo in zato niso bile pokazane na prejšni objavi. Jih pa vsekakor nisem bila nič manj vesela in si zaslužijo predstavitev.
Poslale  so mi jih Maja, Urška, Helana Č. in Duši. Tudi tukaj dekleta  še en krat lepa hvala.



V škatlici pa je vrtnica, mislim, da ni potrebno posebej povedat, izpod katerih prstov je prišla:).


Tako zaključujem svojo objavo. Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para, jo pripenjam v galerijo za mesec FEBRUAR 2017. 

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in lep pozdrav do naslednjič, 
Andreja V. 

14 komentarjev:

  1. Ojoj, daj no, 60 jih pa še res nimam.... hecam se.
    Čudovito voščilnico, ki kliče pomlad in je polna energije si izdelala za mojo soimenjakinjo.
    LČepe voščilnice, za katere ni nikoli prepozno in čudovita vrtnica, od Duši seveda. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ej, če pa me ne bomo priklicale pomladi, potem pa ne rečem nič več. Očitno smo bile danes res na isti valovni dolžini....se vidi, da nas sonce vabi v rožice. S temle K-jem si se dobro znašla in je prav simpatično pristal na imenu. Lepa, mavrična, sončna in polna "vitaminov". Tudi sama sem dobila tako vrtnico od Duši, zato vem da diši po njej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri tako jasnem in pisanem klicu bo pa pomlad zdaj res morala priti! In s crko k si se res fino znasla. Sploh ne bi opazila, ce ne bi omenila ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo pisano pomladna je tvoja voščilnica. Všeč mi je poševen izrez in plastenje. Metuljček je tako zakon na pomladnih voščilnicah, Zvonka pa jih res ne kaže 60 ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, zares čudovito si skombinirala to voščilnico. Pa še meni ljubi metuljčki, najsi bodo embosirani ali pa izrezani. Vse te barve, rožice in metuljčki nam zagotovo prinesejo pomlad. Komaj čakam.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo barvita je tvoja voščilnica, kar kliče sonce in pomlad. Tale vrtnica, ki si jo dobila je čudovita, kot tudi voščilnice. Lepo bodi, draga moja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, pomlad je že za ovinkom. Voščilnica je lepo sestavljena in tudi barve so krasne. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita voščilnica. Všeč mi je embosirano mavrično ozadje ter prelepi izrezki. Voščilnica kar kliče pomlad, upam, da kmalu pride.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. S tole čudovito mavrično voščilnico prav kličeš pomlad. :-) Zelo lepo si vse skombinirala in super nadomestila izgubljeno črko.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoja voščilnica je prava paša za oči, metuljčki in rožice pa me itak vedno prepričajo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna mavrična voščilnica! Zelo zanimiv je dvojni in različen embosing, super si se tudi znašla s črko K, ne bi opazila, če ne bi omenila :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooo kakšna lepotička. Kar sije od energije, če maškaram ne uspe, bomo pa me z pisanimi pomladimi voščilnicami priklicale pomlad. Z črko si se hudo dobro znašla.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  13. Sem nazaj Andreja!!! In kako zelo uživam ob pogledu na vse umetnije, ki so nastale izpod vaših čarobnih rok. Prisežem, da je ob pogledu na tvojo voščilnico sonček okrog moje hiške še močneje zasijal ... Ga malo pošiljam še k tebi!
    Če bi dodala še kakšno barvo bi ujela celo mavrico in jo lahko dodala v Craf-talnico ;-)
    En velik objem pošiljam, Majda

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaz komentiram s takšno zamudo, da ti je vmes dejansko uspelo priklicati pomlad ;-). Iii, a veš, da sem takoj uganila, čigava vrtnica je ;-)

    OdgovoriIzbriši