četrtek, 15. december 2016

175.izziv v Craft-alnici - venček na voščilnici

Dekleta so se odločila odlično, saj je sedaj, vsaj mislim tako, venčkov na pretek.
Tudi sama sem jih nekaj naredila, na ogled pa bom postavila enega, tako na brzino:). Ne samo, da pri meni raste božično žito, ki nam ga je ob sprečanju podarila Majda,  raste tudi ječmen - tisti na očesni veki. Hudo zoprna zadeva, nič ne vidim, sem otečena in prav nič mična za pogledat:))

Na kvadratno osnovo sem postavila kvadrat s šivi in embosiran z WeR embosirno srajčko v strukturi pletene košare. Nanj sem obesila 2x izrezan venček, ki je iz kolekcije Najlepšega para in ga okrasila s smrekovimi vejicami. Prilepila napis, dodala pentljico in okrasila z "bunkicami" iz kompleta okrasimo smrečico. 


Izdelek prijavljam na 175. izziv pri Craft-alnici  - venček na voščilnici.
Zaradi uporabljenih izdelkov  Najlepšega para pa lepim tudi v galerijo za mesec December 2016.

Hvala za obisk cvetočega travnnika in lep pozdrav, Andreja

14 komentarjev:

  1. Ojej, to je pa sila neugodna stvar. Samo nasvet, ki sem ga zadnjič slišala v naši lekarni od lekarnarice: malenkost segrej med, da postane tekoč in ga kapljico kani na ječmen, samo pazi, da ne bo prevroče, da ne opečeš očesa. Še vseeno pa je , če je hujša in večja zadeva, najbolje antibiotik v obliki kreme Tobrex mazilo za oči.
    Ozadje je fantastična embosing srajčka, venček pa tudi zanimiv, ker si ga okrasila z vejicami samo po spodnji strani. Upam, da se čimprej spremeniš v mično gospodično brez tujka na očesu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo ti revčka. Ječmen je prav zoprna stvar, vem iz lastnih izkušenj, sma se najraje poslužim kar kreme iz lekarne, bom pa ob pojavu težave preiskusila tudi Mojčin recept.
    Še dobro, da si zmogla izdelat krasen venček, če imaš bolne učke. Lepo ozadje si embosirala in všeč mi je da si ga okrasila samo na spodnjem delu, je zato malo poseben.
    Hvala, da si se nam prtidružila v Craft-alnici. Pa čimprej se pozdravi. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. Pšenica naj veselo in pridno raste, tvoj ječmenček pa naj čimprej izgine.
    Krasen venček si spletla, ga okrasila z vejami in kristalčki ter dala na zanimivo ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep je tale tvoj zimski venček, Andreja. Všeč mi je naraven izgled smrekovih vejic in pridih praznikov, ki si ga pričarala z bleščečim napisom in bunkicami. Simpatična božična voščilnica. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    LP,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja ma tisi carica, da ustvarjaš z bolnim učkom, pa še tako lepe venčke lahko pleteš poleg :). Šibam pogledati kaj vse si utvarjala medtem ko sem imela blogarski mrk :P

    OdgovoriIzbriši
  6. O, nerodna zadeva, ta ječmenček. Poskusi s fejst sladkano vodo malo sprat. Ne vem kako, mojemu dedku je menda pomagalo. Coprnije pač ;)
    Venček si pa fino nardila in ozadje je krasno.
    (ej, zdaj sem prebrala še Mojcin komentar, bo nekaj na tem/cukru ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanimivo, kje pri tebi vse raste žito, amoak na očesu pa res nebi bilo treba, pa ravno sedaj, ko je treba gledati in izdelovati same lepe stvari. Ampak saj ga boš nekako požela, si zaslužiš, ko si obesila tako lep venček, ta pa prinaša tudi zdravje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo všeč mi je tvoja voščilnica z venčkom :-)) Tebi pa čimprejšnje okrevanje!
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepa voščilnica.
    Ječmenček pa upam, da je do sedaj že izginil in da ti ne povzroča več težav.

    OdgovoriIzbriši
  10. Oje, upam da nadlogo čimprej odpraviš in bo tvoje oko znova OK. Venček pa si lepo izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  11. Menda je sedaj tvoje oko že bolje, pri nas težave z ječmenom lajšamo samo z obkladki: v mlačno vodo namočeno krpo polagaš na oko. Vlaga in toplota ječmen zmehčata, vsebina izteče in oko je ok.
    Si pa ob vseh težavah naredila zelo lep venček.

    OdgovoriIzbriši
  12. O, ti ubožica - pa menda nisem jaz kriva? Ker božično žito je res ječmen!!! Upam, da čimprej ozdraviš in da boš kmalu videla kot "sokol"!!! Voščilnica pa je čudovita - lahko bi bila tudi stenska praznična slika, tako cart je! In tista, ki mi jo je danes prinesel poštar - tista je šele lepa! Ker vse kar je podarjeno iz srca neskončno pridobi na vrednosti in vem, da tvoja je! Hvala iz vsega srca, Majda

    OdgovoriIzbriši
  13. Uf Andreja, tole je pa zoprna zadeva, ki sodi na njivo in ne na oko. :-) Upam, da je sedaj že bolje.
    Hvala za lepotičko, ki je pripotovala k meni. :-) Tvoj venček pa je čudovit. Zelo lepo ozadje si uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasen venček, zelo lepo deluje v kombinaciji s svetlečim napisom in bunkicami. Upam, da je oko že kaj bolje Andreja. LP

    OdgovoriIzbriši