sreda, 9. november 2016

Mala šola in skrivno sporočilo:)

To sporočilce je tako skrivno, da sploh ne vem, če bi ga pokazala:). Naloga je bila kar zahtevna:), to pa zato, ker sem mislila, da pa res vse lahko naredim po svoje in sem nekatere mere malo podcenjevala. Ampak to sedaj ni važno,  sporočilo je shranjeno kot je treba, drugič bom pa bolj mislila in si dela ne bom oteževala - upam:)

Delala "skoraj" po Tininih navodilih in izrezala kartončke, kot je treba. Notranji je embosiran s snežinkami in nanj sem pritrdila obeske. Za lažje "izvlačenje" sem na vrhu pritrdila del, ki je pri tagcu. Seveda pa sem to delala takrat, ko je bil kartonček izven žepka, zato sem imela nekaj težav z lepim izgledom samih bunkic. Malo jih vleče na kraj:)). Potem sem pa še težko vložila, ker je spodnji rob bolj ozek in prekrit z voščilom. Tako sem videla, da je treba učiteljico kar poslušat in delat po njenih navodilih in ne kar nekaj pametovat:))). Se bom poboljšala:)



Ne morem pa danes mimo tega, da ne bi pokazala še mojega rent'a psa, ki se tako hodi crkljat na kuhinjsko okno. Na zunanji strani je namreč skrinja za shranjevanje blazin in je to seveda tudi njen kotiček:) - tako lažje vidi, kje sva, kaj počneva in mi uspešna paca okna - pa ji je odpuščeno:).
To je bilo posneto nekaj dni nazaj, ko je bila reva povsem premočena od dežja (saj ne, da bi njo kaj ganilo), ji pa paše, da jo potem dobro prebrišem. Pri tem je deležna nekaj zastonj masaže, pri kateri neizmerno uživa. 





Pa še za vse tiste, ki se danes kopljete v megli - pri nas je lepo, sončno in  hladno


Domača naloga je narejena, zato jo kar hitro odlagam na svojo poličko v  našem razredu.
Uporabljeni izdelki najlepšega para: pravokotniki s šivi, romantični pravokotni okvir, voščilo: rezalna šablona in štampiljke, novoletni okraski - pa mi dajejo možnost, da izdelek lepim tudi v galerijo za mesec November 2016.

Lep pozdrav učiteljici in vsem sošolkam in se kmalu vidimo - imeli bomo športni dan:)))

Andreja V.

13 komentarjev:

  1. Nikoli nisem marala športnih dni ampak na tega...oooo na tega pa z veseljem pridem. Domača naloga narejena in tale bunkica na vrhu kar kliče, da se sporočilo dvigne....
    Kako je lep pes....masaža mu gotovo paše...že ve, kam se mora hodit rentat.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako pa je tebe lušno brat. In psi že vedo, kdo jih ima rad. Kako lušno rent-a-kužiko imata ;)
    Voščilnico si pa super naredila, nič ji ni videt, da bi kaj vleklo ali se težko dvigovalo ;) Super je.
    Športni dan pa, sam da ni treba bit v šoli ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna!
    Jst tudi tko približno ponavadi berem/upoštevam navodila ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pri nalogi si se zelo potrudila in jo uspešno dokončala.
    Slikici z vajinim "najetim":) psom pa sta tako zelo luštni. Uživajte v sončku. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga sošolka, si me kar potolažila s pametovanjem ob učiteljičinih navodilih. :-)) To se tudi meni vedno znova dogaja... Izdelala si res krasno vočilnico in nič ni videti, da bi kaj vleklo na stran. :-) Pridna.
    Rentana psička je prava cartika. Že ve, kam je treba priti po masažo. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Velikokrat mislimo, da bo šlo brez upoštevanja navodil, pa se na koncu izkaže, da bi morda le bilo bolje, da bi se jih upoštevalo :) Ampak takole na fotografiji ni videti, da bi tvoja voščilnica imela kakšne probleme :) Tale psička je pa res prava carta in ti tako lepo poskrbiš za njo. Prava idila je pri vas.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nič ni videti, da bi šlo kaj narobe oz. postrani. No, pa ti verjamem :) Ja, je bolje natančno slediti navodilom. Gre lažje. Ampak voščilnica pa je zelo lepa.
    Iii, kakšen simpatičen kuža prihaja na obisk :) Mu je že lepo pri vas. Pa zasnežena pokrajina je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Voščilnica je krasna. Ma vse me moramo malce po svoje kaj narediti :-) Iii prijazen kuža, ane? in prijazna ti, ki ga tako lepo rentaš :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna je, pa saj je prav, da dodamo še kanček svojega navdiha. Uživaj v sončku!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita voščilnica in simpatičen kuža :)

    OdgovoriIzbriši
  11. joj, tole z navodili pa poznam še predobro, ampak ti je super uspelo in krasne bunkice si pričarala, prav tako kot imate pravo zimsko idilo!
    komaj čakam na športni dan, juhu!

    OdgovoriIzbriši
  12. Veš kaj Andreja, voščilnici ni prav nič videti, da bi imela z njo kakšne težave, zelo lepa je in ti si tako pridna z domačimi nalogami.
    A je to tista psička katere mladičke si enkrat objavila? Ona že ve, kje ji je lepo.
    Za sneg ti pa nisem nič fouš, čeprav lepo izgleda.
    Se vidimo danes 14 dni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Andreja, kako zelo lepa je tvoja voščilnica in tvoja rent-a-kužika ima srečo, da ima takšno srčno sesedo.

    OdgovoriIzbriši