torek, 2. februar 2016

Zlata poroka

V januarju je bilo v Rayherju  ponovno živahno. Tina je predstavila novo kolekcijo, ki jo je pripravila zanje. In to pomeni: nekaj druženja, srečanja z nekaterimi blogerskimi prijateljicami in seveda  novi nakupi.
Temu neizogibno sledi takojšne testiranje novih izdelkov. In da nisem testirala kar tako, je nastalo nekaj novih voščilnic na zalogo, med  njimi pa tudi ta, ki vam jo danes predstavljam.

Znanca moje sorodnice bosta praznovala zlato poroko.  In zanju je nastala ta bleščeča voščilnica.
Tako se je vse bleščalo, da nisem vedela, na kakšen način naj jo slikam (rabila bi Vladkino pomoč).
Sem pa pri njej uporabila novo šablono robne burdure. Karton v naravni barvi sem na dveh straneh oblikovala s šablono tako, da  mi je na sredini ostal prostor za napis Čestitke in ob jubileju. Pod spodnji del čipke sem dala zlat papir, prav tako pa je z enakim papirjem izrezano ime slavljencev in to s črkami, ki jih je  oblikovala Tina. Zgornji del voščilnice je  zaključen s kartonom naravne barve in izrezan z dekorativnimi obrobami. Na koncu sem dodala še cvet orhideje, ki sem ga kljub temu, da imam šablono že od vsega začetka, naredila prvič. Vspodbudila me je Andreja s svojo serijo.




Upam, da bosta dočakala še nekaj lepih obletnic in da jima bom mogoče celo  jaz lahko naredila še kakšno voščilnico:))

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para jo lepim v galerijo za mesec FEBRUAR 2016.

Lep pozdrav in hvala, ker si pokukala na moj travnik,
Andreja V.

14 komentarjev:

  1. Olala, pri tejle bi rabila pa sončna očala....res je dobesedno zlata, orhideja je krasna (ti, ti...še veš ne kakšno zlato skrivaš med svojimi šablonami) .... tudi jaz jima želim,da bi dočakal še kakšno...katera je naslednja...biserna?? čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi pri meni se skrivajo še razne šablone, ki jih nisem stestirala. Važno je, da so doma. Voščilnica je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, nove pridobitve ...
    Všeč, kljub totalni bleščavosti. Ampak mora biti za tako priložnost. Super!

    OdgovoriIzbriši
  4. U, ti se se pa dobro oborožila z novimi šablonami. :-)) Voščilnica je zelo lepa in prav je, da se za takšen jubilej tudi blešči. Izrez orhideje pa še večkrat uporabi. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim, da se res nisi mogla zadržat in si hotela vse Tinine krasne šablonce spravit na eno mesto :))Ja prav je tako, ob taki obletnici morajo biti voščilnice bleščeče in bogate. Zelo lepa je, prepričana sem pa, da v živo še bolj, ker pride naraven karton bolj do ozraza.

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo, same krasne šablone in tako lepo skombinirane, sploh ta cvetlična bordura mi je všeč ... res lepo slovesna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo si skombinirala stare in nove šablone. Zlata je težka za fotografiranje zaradi odsevov, ja :( Ena rešitev so odsevniki, kjer lahko uporabiš v bistvu tudi kakšen beli karton, ki ga postaviš ob strani ali da ti ga kdo pridrži. Ali pa skačeš toliko okrog voščilnice, da se najmanj odseva od nje :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, kakšna bleščeča in bogata voščilnica. Ampak se spodobi ob takšnem dogodku.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna voščilnica
    in čudovite nove pridobitve
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasno si uporabila šablone. Čestitka je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Zlata za zlato poroko. Zelo lepa in elegantna in orhideja ji pristoji.

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja...prav res je lepo, ko se tako dobivamo :-))). Tvoja voščilnica je pa fenomenalna...robno šablono si uporabila na popolnoma fascinanten način. Orhidej pa nikar več ne zanemarjaj!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. Uff, lepo si uporabila nove pridobitve. Sicer pa tudi meni ni jasno, kako si lahko zanemarjala orhideje. Hvala za dobro družbo zadnjič!

    OdgovoriIzbriši