petek, 2. oktober 2015

Slonček in pentlja

Tudi ta voščilnica sodi v sklop rožnatega oktobra in boja proti raku na dojkah, ki ga obeležujemo s svojimi izdelki v Craftalnici.
Sama voščilnica  na prvi pogled bolj spominja na  otroško, vendar  so  otroci velikokrat povsem prepričani, da bo mamici pomagal ravno slonček, ki ji ga bodo podarili. 
Zato sem jo pripravljala tako, kot bi jo mogoče želel narediti kakšen otrok za svojo mamico. 

Na modro osnovo sem prilepila zelen hribček (tudi ta je iz polstene podloge -  filc), iz filca je tudi slonček Sivko, ki se je mamici naproti podal z balončkom, katerega je okrasil z roza pentljo. Med potjo je po slonje pel OBILO SREČE in ko je prišel do nje je ..... pozabil, kaj ji želi povedati:) To se rado zgodi, zato so dobre želje do nje pripeljali oblački. In potem je bilo zgodbice konec  in živeli so SREČNO DO KONCA SVOJIH DNI. Naj se to zgodi vse pogosteje. Ta malo otročja objava je končana in ker sodelujem v 144. izzivu Craftalnice, jo pripenjam v njihovo galerijo. 
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para: krogi s šivi, slonček, pentlja in napis - pa izdelek lepim v galerijo za mesec OKTOBER.

Hvala, ker si obiskala  moj travnik.

Lep pozdrav,
Andreja V. 

13 komentarjev:

 1. Andreja, zelo je lepa, toplina filca se ji zelo poda, za ta namen pa še sploh... s tvojo obrazložitvijo dobi tvoja voščilnica še ganljivo vsebino, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni se zdi čudovita, tako mehka in topla in še tako lepo si napisala. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna voščilnica, ki izpolnjuje plemenit namen in bo gotovo katero osrečila.

  OdgovoriIzbriši
 4. Srčna, prijazna in iskrena je tvoja slončkasta voščilnica, zapis pa kar malce poboža dušo :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ob branju tvoje objave sem se kar malo raznežila. :-) Zelo lepo si zapisala. Voščilnica pa je tako lušna in mehka, da se je bo prejemnica iz vsega srca razveselila. :-) Lepo si umestila roza pentljo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepa objava in zelo lep slonček. Slončki vendar prinašajo srečo, prav nič otročje ni, prav simpatično in polno upanja.
  Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 7. Všeč mi je, da si se akciji pridružila z malo bolj otroško voščilnico. Slonček za srečo in mehkoba bosta prav gotovo pomagala k boljšemu počutju.

  OdgovoriIzbriši
 8. Voščilnica je zelo lepa, srčna in narejena z dobrim namenom. Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. O, kolk je pa tole kjut.
  Pa še filc si uporabila <3
  Super

  OdgovoriIzbriši
 10. Andreja, zelo lepo si napisala in vse skupaj je tako res, zato še toliko bolj pozdravljam tvojo idejo s slončkom.

  OdgovoriIzbriši
 11. Andreja, nič ni otročja, prav vesela in prijazna voščilnica je, škoda, da ni zraven pripeta še tvoja zgodbica! :) Zelo mi je všeč slonček iz filca na mehki travi, pa oblački iz pene so tako lepo puhasti - vse se krasno dopolnjuje, vključno z napisom. Hvala, ker sodeluješ na dobrodelnem izzivu v CRAFT-alnici, lepo bodi, Maja

  OdgovoriIzbriši
 12. ooo kako je luštna in kako lepo sceno na sredi hribčka si naredila :-))
  Hvala, ker spet ustvarjaš z nama tudi v tokratnem dobrodelnem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši