četrtek, 18. junij 2015

Srečno srce


Ponovno smo preživeli eno lepo popoldne s Tino in njenimi novimi izdelki, ki jih je predstavila v trgovini Rayher v Ljubljani.  Uživali smo v njeni družbi, z očmi in ušesi spremljali vso predstavitev  in seveda v istem trenutku že razmišljali, kaj vse se bo dalo narediti z novo pridobitvijo.
Saj bi človek kar vse nakupil, ampak nekaj draža pa mora ostati tudi za naslednji mesec:)))

Med novimi izdelki sem kupila tudi rezalno šablono akvarelno srce, rezalno šablono Sreča in komplet štampiljk sreča čaka nate. In da slučajno ne bi kaj zamudila, sem morala takoj narediti eno poizkusno voščilnico, ki bo sigurno prišla kmalu prav. 

Besedo Sreča sem izrezala iz akvarelnega papirja, ki sem ga predhodno pobarvala z Distres Ink  blazinico - fired brick ( ni napaka, le ob fotografiranju je potegnilo na oranžno:)). Verjetno zato, ker sem v voščilnico usmerila luč:((( Nato sem ga poškropila z Ranger Perfect Perls - belim, da je dobil bleščeč sijaj. Negativ besede sreča sem zapolnila z belim napisom in potem delca, ki gledata iz srca osenčila v barvi srca.
Srce sem položila na embosirano osnovo  (cvetje - proizvajalca Nellie's), ki sem ga rahlo osenčila z isto distres barvo kot je srce in za konec dodala še napis

Danes sem pa toliko naložila, da je najbolje, da kar končam. Upam, da boste našle začetek in konec tega napletanja:)))




Ker sem v svoji predstavitvi uporabila nekaj novega (šablone in štampiljke) in nekaj starega (embosirno srajčko in distres blazinico), izdelek prijavljam v Craftalnico, kjer je izziv - Nekaj novega in nekaj starega in pa seveda v galerijo Najlepšega para - za mesec junij.

Lep pozdrav,
Andreja V.

12 komentarjev:

  1. Zelo lepa vizitka s pomenljivim napisom. Tudi sama sem bila danes gostja v trgovini Rayher in sem komaj čakala, da preizkusim kupljeno. Zelo dobro razumem ustvarjalno vročico.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si preizkusila nove izdelke. In lepo se je bilo spoznati v živo na predstavitveni delavnici. Tudi mene vedno znova očarajo Tinini pripomočki. Se prav vidi, da ustvarja s srcem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo dobro poznam občutek, ko je potrebno nove pripomočke takoj preizkusiti. :-) Tinini so pa tudi zame še posebno privlačni. :-)) Malo ti zavidam druženje s Tino, ampak povsod pač ne morem biti. :-)) Čudovito čestitko si ustvarila.
    Hvala, ker se igraš z nami na #136 izzivu Craft-alnice.

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo kako čudovito voščilnico si naredila! Kar sije v teh sončnih barvah :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav fajn si tole skompletirala in skombinirala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Srečnica, sem ti kar fouš za delavnico. Jaz sem ostala brez, ker se je v NM zaprla tista trgovina v kateri sem jih obiskovala, zdaj sem pa prepuščena sama sebi......jaz pa v jok. Lepo si uporabila nove šablone srček kar sije iz voščilnice.čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla Mojca, v jeseni bo sigurno še kakšna pa pridi v Lj., bom zelo vesela, če bi se spoznali. Boš spočita po poletnem "lenarjenju" in jo kar pribremzaj. Saj imam tudi jaz do Lj. eno uro, ampak verjemi mi, se splača:))) Še en pozdravček in uživaj in kot sem ti že napisala - pogrešala te bom. Andreja V.

      Izbriši
  7. Andreja...čudovito si uporabila napis čez srce...pa belo embosirano ozadje je krasen dodatek. Hvala za tisti čudoviti popoldan....

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna voščilnica. Lepo si uporabila Tinine novosti in stare pripomočke.
    Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  9. Andreja, prekrasna je, prav vse na njej mi je všeč, krasno si jo sestavila. O, jaz sem pa spregledala delavnico, škoda. Bi me lahko spotoma pobrala, ha ha. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Škoda ker mi služba na dopušča loviti takih delavnic, ker verjamemm da ste se imeel super! Voščilnica je fantastična in pra vlepo si uporabila vse novosti.

    OdgovoriIzbriši