petek, 17. oktober 2014

Vrt življenja

Ta voščilnica mi je pa delala preglavice. Naročena je za moškega, ki praznuje 70. roj. dan. Ker o njem ne vem veliko, sem se tudi sama iskala in "še sanjala" o tem,
 kaj bi bilo primerno. 

Potem pa sem v trgovini zasledila potiskan papir proizvajalca BOBUNNY - Somewhere in Time. In ker mislim, da smo tudi mi del tega naslova, sem dobila idejo. 
S prelaganjem in kombiniranjem sem prišla do vrat vrta, ki je že rahlo obraščen, železje nekoliko zarjavelo, pa vseeno je tu še nekaj življenja. Rože se ne dajo, še kar cvetijo (tukaj sem uporabila štampiljko in rezalno šablono) in prinašajo radost. Številka na vrtnem zidu pa je kot nalašč prava. 
Vse to je del simbolike za 70-letnika, ki je kljub letom (včasih je bila to že huda starost)
 še vedno aktiven in radoživ.

Potem pa je tukaj še sporočilo: ker bo svoj roj. dan praznoval v krogu številnih prijateljev (oni so tudi naročniki te voščilnice), sem mislila, da je ta Tinin napis tisti pravi.




Tudi sama mu na tem mestu želim še veliko zdravih let v družbi dobrih prijateljev.

Voščilnico pa prijavljam v oktobrsko galerijo Najlepšega para.



Lep pozdrav,
Andreja V.






9 komentarjev:

  1. Andreja, po rezultatu ustvarjanja sodeč res ni videti, da bi ti voščilnica povzročala kakšne preglavice - čudovita je in zelo mi je všeč, kako si lepo obrazložila vso simboliko, ki si jo uporabila.
    Hvala, ker si se pofočkala pri meni in mi zapisala tako lepe besede, z veseljem prevzamem "krivdo" za tvoje ustvarjanje s papirjem! :))) Nekaj najlepšega je, ko srečaš sorodno ustvarjalno dušo :) Lepo bodi, se že veselim tvoje naslednje objave! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oja, dobro poznam težave z zlaganjem in prelaganjem papirjev. :-) Ustvarila si zelo lepo in čisto tapravo moško voščilnico. Všeč mi je, kako si zataknila napis.

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, tvoja izjemno pozitivna voščilnica mi je zelooo všeč. Kako bo šele gospodu!!! Tako prebrisano si združila papir in vrtnice, da je pravo veselje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se čestitka koju si napravila. Vrlo lijepo si sve kombinirala.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  5. O kako je lepa
    ta vrt mi je pa všeč
    da bi ga le učakala tudi sama
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole si pa res posrečeno skombinirala in po rezultatu sodeč ni videti, da ti je delala težave. Po končnem efektu je prav profesionalna. Lep pozdravček:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav simpatično si jo zložila :-)) Krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja voščilnico si prelepo skombinirala in papir je čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  9. Izdelku ni videti, da bi ti povzročal težave - je čudovita voščilnica dodelana v nulo :)!

    OdgovoriIzbriši