četrtek, 18. september 2014

Divje vrtnice

Juuuuupi, pri Tini sem dobila nagrado in kaj temu sledi - takoj sem morala nekaj kupiti. Toliko je stvari, ki jih še nimam, ki bi jih rada imela, ampak potrebno se je umiriti, globoko zadihati in izbrati eno stvar. 

Tokrat sem se odločila, da vzamem  štampiljke divje vrtnice in rezalno šablono divje vrtnice.
Še isti dan sem pričela z delom, kajti v mislih sem že sestavljala razne kombinacije.
 In nastalo je:
kaj drugega kot ponovno poročna voščilnica. Teh je v tem letu toliko, da že kar nimam več idej.

Za osnovo sem pripravila kvadratno voščilnico, ki je bila na sprednji strani razdeljena na dve polovički, kateri sem zaobljila z dekorativnimi robovi.
Nato sem odtisnila obris vrtnic, dodala barvno polnilo, jih izrezala in z nekajkratnim prelaganjem končno namestila na eno  polovico prve strani. Dodala sem še napis, ki je iz kompleta čestitk.Ker je bila želja, da je v notranjosti tudi žepek  za denar, sem  ga prav tako oblikovala z dekorativnimi  robovi in nanj prilepila še eno majhno vrtnico, ter dodala vijugico iz istega kompleta.Voščilnico prijavljam v galerijo Najlepšega para za  mesec september.

Lep pozdrav,
Andreja V.

4 komentarji:

 1. Fenomenalna pridobitev v tvoji zbirki voščilnic - všečkam na polno :)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo si uporabila Tinine izdelke in nastala je čudovita poročna voščilnica.
  Letos pa je res veliko porok ;)))
  Lep vikend ti zelim, Jana

  OdgovoriIzbriši
 3. Čisto nič ni videti pomanjkanja idej :-). Tvoje poročne so mi vedno zelo lepe...tuda ta je čisto posebna in zelo nežna. Zelo mi je všeč način zapiranja in kako si uporabila vrtnice.

  OdgovoriIzbriši