torek, 10. junij 2014

Poročna voščilnica - tretja

Počasi napredujemo. Zaključila sem z vabili na hčerino poroko in naslednji korak......  je poroka. 

Odločila sem se za belo poročno voščilnico z dodatkom "malo barve" , kar je bil tudi namig za sodelovanje v izzivu Ko me inspirira pri Tini in Vladki. Naredila sem jo  v barvah, ki se podajo k vabilom, katera sem pripravila za hčerko.  Že takrat sem omenila, da je barva nekoliko neobičajna in tako se tudi nadaljuje pri voščilnici.

Uporabila sem  Nellie's šablono za izrez krogov (izrezala sem jih v beli barvi) in dodala še ožjo obrobo v bakreni barvi (ta obroba simbolizira prstana).  Na zgornji krog sem odtisnila štampiljko s poročnim verzom iz Mavelu, dodala labodka (dobila sem jih pri Maji, ki me velikokrat rešuje- hvala Maja) in da sem čiiiisto malo popestrila samo belino, sem dodala še tri satenaste vrtnice (simbolizirajo njihovo družinico). Zadnji del čestitke sem pustila malo daljši, da sem ga oblikovala z obrobno štanco čipke.


Ker je na voščilnici tudi slovenski napis, jo zadnji trenutek prijavljam tudi v CRAFT-alnico.

Lep pozdrav,
Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica,
    kdaj pa bo veseli dan,
    ko bo hčer stopila v zakonski stan?
    Uživajte in naj bo to lep dogodek za vse
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Opa, tebe čaka hčerina poroka, mene pa rojstvo prve vnukinje - imam občutek, da imamo obe nakravžljane živčke (mi že čakamo in je prav hudo naporno - raje bi šla namesto nje, bi bila manj živčna).
    Sedaj pa tvoja voščilnica - kaj naj rečem - še boljša od druge in prve (pa sta bile že ti dve zelo lepi). Všeč so mi simbolične stvari prikazane na drugačen način - s krogi, rožice kot družice,.. čudovito. Le kakšna neki bo pri tebi deseta verzija .... za dol past???? čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo mi je vsec kako si skombinirala ta dva kroga skupaj z labodoma. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Andreja, toliko simbolike si uporaila v tejle voščilnici, da se je kar ne morem nagledati! Se vidi da si jo delala za tebi zelo ljubo osebe, ker si se res potrudila maksimalno - fenomenalna je v vsej svoji eleganci :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo je lepa in elegantna.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 109. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimivo si jo sestavila ... všeč mi je :-))
    Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna poročna voščilnica. Sploh večji drobceni krogi so mi zelo všeč...pa videti je, koliko mamine ljubezni je v njej.... Hvala, ker si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Z vso ljubeznijo narejena voščilnica, sploh ne more biti drugače kot, da je krasna.

    LP

    OdgovoriIzbriši