torek, 08. september 2020

Rojstnodnevne in poročne

Največkrat naredim objavo povsem namensko, glede na izziv, tokrat pa sem se odločila objaviti tudi nekaj rojstno dnevnih kar tako, saj že dolgo nisem naredila nobene objave in da ne pridem iz vaje:))

Najprej otroške!
Prva je namenjena vnukinji prijateljice, ki praznuje 7. roj. dan.  Uporabila sem Tinino deklico in za ozadje samoroge - njen priljubljen motiv. Delala pa sem kar po skici, ki sem  jo "ukradla"  Marjeti.


Sledita dve identični, ki sta ju dobili ljubki dvojčice. Dosedaj sem jima pošiljala 2v1, sedaj pa sta že tako veliki, da je prav, da dobita vsaka svojo. Seveda pa je najbolje, da sta si podobni, sicer je hitro lahko zamera:)))


Sledi poročna, ki je bila naročena zadnji trenutek. Korona je namreč tudi datume porok
 prestavljala po svoje:(


In še ena, ne povsem tradicionalnaHvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku, ki je letos malo zanemarjen in životari v upanju, da se kaj popravi:)
V galerijo za mesec September  lepim voščilnici dvojčic, ki sta v celoti narejeni z izdelki Najlepšega para.

Lep pozdrav, Andreja V. 

3 komentarji:

 1. Čudovite so! Najbolj mi je všeč zadnja poročna, magnoliji sta res nežni... Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo, da si se spet malo oglasila na Cvetočem travniku. :-) Vidim, da pridno delaš. Z objavi smo pa vsi malo skregani. Se mi zdi...
  Čisto sem navdušena nad tvojimi izdelki. Krasno si oblekla deklico, dvojčici sta zagotovo veseli ljubkih pikapolonic, poročna s ptički je zelo ljubka in obenem elegantna. Tazadnja, malo drugačna, pa je zmagovalna. Lepo in domiselno si povezala nežne cvetove magnolije s prstanoma. Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 3. Andreja, kar se tiče objav smo vsi na istem -mapa se polni, blog pa sameva ;). Všeč mi je tvoj "novi" pristop k objavam in očitno nova lokacija dobro dene tvojim ustvarjalnim prstkom ;). Začnimo pri zadnji poročni - WAW popolnoma navdušena nad idejo in izvedbo. Prička sta cart, za dvojčici tako ljubki in imaš prav - vsaka punca potrebuje svojo voščilnico :). Najo si pa tako lepo oblekla in sfrizirala, pa še samorogi so poleg... Ni kaj, obvladaš sceno! Lep vikend in objemček na daljavo :)

  OdgovoriIzbriši