ponedeljek, 29. avgust 2016

Craft-alnica - 167. izziv in fancy folds z vonjem sivke

In kot je obljubljeno, tik pred zdajci, objavljam še voščilnico, ki je narejena za mojo nečakinjo, ob praznovanju 30. roj. dne. 
Ima rada vijolično barvo, ljubi sivko - tako da pri tem nisem imela težav. Glede na želje deklet v Craft-alnici, pa je bila izbira oblike tudi skoraj zapovedana:)

 Narejena je v obliki tresočke, v kateri so cvetovi sivke.  V notranjosti kroga, ki je izrezan s krogi s šivi so metulji, ki so veselo frfotavi, tako kot dekleta pri tridesetih:), med njimi pa 30, ki je barvana z distressi ter toplotno embosirana z rainbow sparkle prahom.  Zunanji del kroga je okrašen s šopkom sivke. Na prepognjenem delu pa napis čestitke, ki je sestavljen iz obeh dekorativnih papirjev, ki sestavljata zgornji del.


Da je voščilnica po predpisih:)  se vidi na tej sliki.


Zaradi debeline voščilnice, sem namesto ovojnice naredila škatlico, ji zgornji del izrezala s kvadratom s šivi  in odprtino zakrila s pavs papirjem. 

Zaradi oblike voščilnico  prijavljam na 167.izziv Craft-alnice.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para v njegovo galerijo za mesec avgust 2016.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in lep preostanek zadnjih dni poletnega meseca.

Lep pozdrav,
Andreja V.

sobota, 27. avgust 2016

CRAFT-alnica: Izziv#167 - FANCY FOLDS

Na Andrejin predlog je tokratni izziv v Craft-alnici: voščilnice z zanimivim prepogibanjem. 
S tem namenom sem naredila eno, ki jo bom objavila bolj proti koncu meseca, kajti je še pri meni in jo bo dobila oseba, ki sicer občasno pogleda na moj blog, tako da objava ni "varna":)

Da pa ne bom kar čakala:), sem pobrskala med še neobjavljenimi izdelki in našla  eno, ki je bila narejena pred zadnjim novim letom.
Moram priznati, da sem takrat mislila, kako sem "uspešna", sedaj pa vidim, da izdelujete take stvaritve, da se mi še sanja ne:). No, pa vseeno, nekje je treba začeti in seveda so to najpogosteje tiste bolj enostavne stvari.
Spodnja voščilnica je povsem preprosta in pri njej sem poleg rezalnih šablon uporabila še potiskan papir v novoletnem vzorcu.



Prav tako, še v zimskem obdobju, pa je nastala spodnja voščilnica, namenjena moji starejši hčerki. Na žalost nisem poslikala več, ker tudi nisem mislila, da bo kdaj objavljena. Narejena pa je bila po naslednjih navodilih:  https://www.youtube.com/watch?v=B7x6NjEnp7A



Obe voščilnici prijavljam v CRAFT-alnico na izziv fancy folds.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para  lepim v galerijo za mesec Avgust 2016: pravokotniki s šivi in snežinka  (za Rayher) pri prvi, ter pri drugi vejica z rožami.

sobota, 6. avgust 2016

Otroška drugič - #51. izziv - ko me inspirira

Otroške voščilnice, predvsem za te najmljajše, je včasih kar lahko narediti. Če  je to deček in ljubi vlakce, je rešitev na dlani - vlakec:) in ker ima rad tudi medvedke, tudi ta ni smel manjkati:)


Posegla sem po povsem enostavni postavitvi, ki sem jo že "opazila" pri Zvonki in mi je šablono vlakca tudi posodila. 

Na modro osnovo sem prilepila 4 barvite kvadrate, narejene s kvadrati s šivi.  Lokomotiva za seboj vleče dva vagončka, v njih  pa je prostor za Miha-Vida in za medvedka. Za še več barvitosti sem dodala na lokomotivo in vagončke washi trak. Na zadnjem kvadratku je pristala številka njegovih rosnih  let in  vlakovna kompozicija je odbrzela na praznovanje:) 


Prilagam še pesmico Romane Kranjčan, ki sem jo pela svojimi vnukoma, 
ko sta bila majhna fantka in nad vse navdušena nad vlaki:)

Glejte, glejte vlakec,
po tirnicah hiti,
v ovinke se nagiba,
z zvončkom pozvoni....
(R.Kranjčan)
                  http://www.dailymotion.com/video/xj5jvj_romana-kranjcan-vlakec_music



Voščilnico prijavljam na 51.izziv-ko me inspirira - otroško pri Tini in Vladki.
Uporabila sem tudi izdelke Najlepšega para in tako lepim voščilnico še v
galerijo za mesec AVGUST 2016.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in še naprej prijetne poletne dni vam želi,
Andreja V.

sreda, 3. avgust 2016

Otroška - ko me inspirira#51

Tina in Vladka sta  ponovno dali simpatičen izziv - nekaj otroškega:), inspiracijo pa sta našli pri Sanji.
Tako ali tako vedno nekaj ustvarjamo za otroke in če že ni naročila, se pa sigurno najde kaj med še neobjavljenimi izdelki. Tako sem tokrat tudi jaz malo pobrskala med "staro zalogo" in našla nekaj, kar je bilo narejeno že v mesecu maju. 

Za malega Erika je bila narejena ta pandica, ki mi jo je odstopila moja draga Maja. Črte so narejene z barvanjem preko plastične šablone po tehniki "ala Tina":) - akvarelne barvice in otroški robčki, na pravokotniku s šivi Pandica stoji v krogu, narejenem s šablono krogi s šivi, v rokah pa trdno drži balonček, da ji ne bi ušel, kajti na njem je pripeta samo ena številka. Ker mu je  voščilnico podarila njegova babica, sva dali napis, ki pove "skoraj" vse. 




Voščilnico prijavljam: na 51. izziv - ko me inspirira - otroško
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para pa v galerijo za mesec Avgust 2016

Hvala, ker si obiskala moj poletni cvetoči travnik in lep pozdrav,
Andreja V.