nedelja, 24. januar 2016

Pripravljena osnova

Danes ni zgodbe, je le rezultat preizkušanja novih štampiljk ozadja zanj, ki sem si jih pred kratkim naročila pri Najlepšem paru

Pripravila sem si nekaj različnih kombinacij in da ne bi šlo samo v papirno akcijo, sem jih nekaj uspela tudi zaključiti. Tako je nastala ena, ki mi je bila barvno simpatična. Ne glede na to, da je ozadje zanj, je ta barvitost s šopkom primerna bolj za žensko. Šopek (cvetove mi je podarila Maja) in napis sem dala na satenasti trak smetanaste barve, na katerem so pristali še trije sekvinčki. Odtisnjeno ozadje, ki je bilo izrezano s pravokotniki s šivi, sem podložila z še enim večjim v pinki barvi, vse to pa prilepila na osnovo. Sedaj pa voščilnica samo lepo počaka v škatli na primeren trenutek in primerno osebo:).


Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para izdelek pripenjam v galerijo za mesec JANUAR 2016.

Hvala, ker si pokukala na moj travnik in lep pozdrav,

Andreja V.

petek, 15. januar 2016

Voščilnica po skici za 44.izziv

Voščilnica, ki sem jo naredila  na hitro za svojo sestrično in ki že ima podobno predhodnico. Ker pa sta Tina in Vladka dali  za 44. izziv -  Ko me inspirira podobno postavitev, mi je prišla kar prav, da jo objavim. 

To je preprosta voščilnica, narejena po vzorcu, kot smo ga imeli  za "domačo nalogo" v Tinini Mali šoli prazničnega ustvarjanja. Uporabila sem dekorativni papir, kupljen v TEDI-ju, ga narezala na trakove in sestavila. Izrezala sem s šablono pravokotniki s šivi.  Dodala sem samo še metuljčka, ki sem ga naredila iz treh plasti. Satenasti trak je napeljan preko kartončka z voščilom  in ker je bilo res "brzinsko" sem utegnila kartonček še popackati. Zato so na njem prisotne tudi perlice:))




Voščilnico zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para lepim v galerijo za mesec JANUAR  2016.
Zaradi postavitve v 44. izzivu - Ko me inspirira, pa v njihovo galerijo izdelkov.

Lep pozdrav, 
Andreja V.

Škatlice,škatlice....

Ponovno sem pri svojih ljubljenkah -škatlah:)  Z njimi sem začela, ampak to še ne pomeni, da mislim z njimi tudi zaključiti:)

Da se podam v nove vode zgibanja je zaslužna tudi Mojca, ki "skoraj" vedno, ko kaj naredi v to smer, priloži tudi link. Sama se ne potepam toliko po medmrežju in njen link mi je odprl še nekaj idej, ki bi jih rada uresničila. 
Je pa tako, da ko odpreš en video, se potem ta nadaljuje v naslednjega in naslednjega in ......, tako da temu ni konca. Je pa tudi res, da se nekaterim ne zdim dorasla, tako da jih bom ingorirala:)

Sedaj pa konec govorjenja in tukaj je nekaj mojih izdelkov. 

Prvi dve sta po navodilu iz link-a, ki ga je posredovala Mojca. Dodala sem samo še pokrovček. Izrezala sem mu srednji del ter  dodala prozorno folijo. Še cvet, da je bolj "cortna". Te lepe cvetke sem dobila pri Maji (že spet ne vem, čigave so:) Hvala Maja, vse mi pride prav:)





In ko sem tako kolovratila po filmčkih (ki se ti kar sami ponujajo:)), sem videla še eno, ki me je navdušila. Seveda jih je nastalo kar nekaj, pokažem vam dve, ker bi bilo  sicer čist preveč dolgočasno. To dobiš na tem link-u. Prikazana je povsem božično-novoletna varianta. Ker smo že malo čez, sem naredila za kakšno drugo priložnost.
Pri prvi je spodnji in zgornji del narejen iz istega papirja, pri drugi sem kombinirala dva.




Tako sem prišla do konca in glej ga zlomka, sploh se ne morem prijaviti v galerijo Najlepšega para:(, tudi ena stvar na teh škatlah ni narejena z njegovo pomočjo -škoda. 
Pa naj bo kar tako, malo za zraven. 

Lep pozdrav in hvala, ker si ogledaš moj blogg.

Andreja V.

četrtek, 14. januar 2016

Voščilo - knjiga, drugič

Pričelo se je novo leto in lepo bi bilo, da tudi kaj objavim. Vse ste že tako pridne, da vas še pri komentiranju ne ujamem več:)

Sem bila pa tudi jaz kar pridna in tako vam danes predstavljam mojo drugo knjigo-voščilnico. 

Narejena je bila za gospo, ki je praznovala 85 let.  To ni  kar ena 85 - letnica, ampak kljub letom strastna šoferka. Vodi evidenco o vseh svojih avtomobilih: katera znamka, kakšne barve, koliko km je naredila z njim, kam in komu ga je prodala - skratka, natančnost do konca. In sedaj, ko mora pri teh letih opraviti pogostejše preglede glede primernosti za vožnjo, je ta gospa poiskala zdravnika, ki je najbolj "radodaren". Ni bila namreč zadovoljna s prejšnim, ker ji je dal omejitev za vožnjo samo v radiusu 30 km, pri tem novem pa si je to povečala na 50 km. Uspeh in zadovoljstvo:))
Tako, sedaj veste, da je za njo primerna samo ena tema, kar se tiče voščilnice - to je avtomobilizem.

Na "platnicah" so tako pristali vsi "njeni stari" avtomobili:).  Dekorativni papir je bil v kompletku Maja Design in  sem ga dobila v bonbončku od Jane. Samo še "naslov" knjige izpisan s črkami, ki jih je za Rayher oblikovala Tina in  je pristal na izrezu Najlepšega para, nekaj satenastih vrtnic in prva stran je zaključena.



 Notranjost je bila ravno tako "oblečena" v dekorativni papir iz istega kompleta, pripravljen žepek, ki sem ga oblikovala z burduro Najlepšega para, pa je služil za vrednostno kartico Petrola - saj veste, za kaj jo bo porabila:))


Še notranjost, v katero sem "stlačila" njen novi avto in pa obvezno voščilo šoferki. Ta nobl avto mi je prijazno posodila ena super prijazna gospa Mateja, ki čudovito ustvarja in nič ne objavlja (škoda).


Moja letošnja prva objava je pod streho. Sedaj samo še počaka, da si jo ogledate in kaj pokomentirate - bom vesela in hvaležna. 

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para jo lepim v galerijo za mesec JANUAR 2016.

Hvala, ker si pokukala na moj travnik  in 
lep pozdrav,

Andreja V.