torek, 22. december 2015

Praznično voščilo

Drage moje blogerske prijateljice,

rada  bi  se vam  tako v "šopku" zahvalila  za vse lepe in spodbudne besede na blogu. Prav ve ste tiste, ki mi pomagate v moji "rasti", saj v vseh vaših izdelkih in besedah črpam moč in znanje.

Zahvaljujem se vam  za vsak obisk na mojem travniku, zaradi vas še cveti in dehti.
Zato s tega mesta in ob koncu leta  en velih HVALA  vsem in vsaki posebej za vašo prisotnost in v tem predprazničnem času voščilo, da bi doživele praznike v miru in med ljudmi, ki vam pomenijo vse. Da se novo leto prične z radostjo in velikim optimizmom in da se še naprej srečujemo tako ali mogoče tudi drugače.

Za vse, predvsem pa za tiste, ki moje voščilnice niste dobile v "živo"  ena taka virtualna iz srca, ki jo v mojem imenu pošilja prijazni Snežko:), katerega sem "vkup spravila" še v času snega:)



Veselim se  naših srečanj tudi v prihodnjem letu in upam, da bo travnik vsaj tako cvetoč kot je bil letošnje leto.  SREČNO

Andreja V. 

četrtek, 17. december 2015

Avtokleparska delavnica

Sproščujoče, ko lahko tako za vmes delam tematske voščilnice.
Naročilo: je avtoklepar - dober, praznuje svoj 50 roj. dan in vse se suče okrog avtomobilov.
To poznamo, kako izgleda, če je nekdo zasvojen:), zato drugače ni šlo, kot da mu tudi v voščilu podarimo delavnico.


Začela bom pri koncu. Zaradi tridemenzionalnosti voščilnice, sem morala namesto ovojnice narediti škatlico. Da se malo pokuka v notranjost, sem naredila okence.




Tu se vidi celotna "delavnica", avto v delu in dva hudo  "sfrizirana"  že pred delavnico. Mislim, da bom tudi svojega peljala k njemu:)




In še malo od strani, da se vidi, kje lahko avto zapelje v delavnico:)



Tako, sedaj pa delavnico zapiramo, ker gre Franci na svoje praznovanje. Želim mu še naprej toliko zagnanosti in uspešnih  avtomobilskih preobrazb.

Sem se že "ustrašila", da tokrat nisem uporabila nič od Najlepšega para, pa se je vseeno našlo - napis Čestitke in pravokotniki s šivi:) Super, lahko se prijavim v njegovo galerijo za mesec DECEMBER.


Hvala za obisk mojega travnika, vedno ste dobrodošle:))

Lep pozdrav, 
Andreja V.

sreda, 16. december 2015

Praznične voščilnice - tretjič

Čas kar leti in preden mine mesec je kar prav, da tako na hitro objavim še kakšno mojo stvaritev iz serije novoletnih voščilnic.

Ne bom kaj dosti razlagala, ker ni veliko za povedat, naj se voščilnice same postavijo na ogled. 


Moj prvi venček.




Maja mi je odstopila vejico s ptičkom, ki sem jo umestila v embosiran krog.




Malo drugačna ( v obliki zloženke), ki mi je bila zelo všeč. Videla sem jo na blogu - ne me vprašat na katerem:))) in nastala je moja verzija.




Pri izdelavi teh voščilnic sem uporabljala različne pripomočke, ampak vodilo pri vseh  je bil Najlepši par s: pravokotniki s šivi, krogi s šivi, pentlja, napis čarobni prazniki, dekorativni robovi,  plastična šablona,  zvezdice .
Z veseljem jih lepim v galerijo za mesec DECEMBER , ki je več ali manj obarvana praznično:))

Hvala, ker obiščeš moj travnik.

Lep pozdrav, 
Andreja V.

petek, 11. december 2015

Okrogla - obletnica namreč

Ponovno nekaj za vmes, mislim za prekinitev med vsemi prazničnimi voščilnicami.

Nastala je voščilnica  za mlado petdesetletnico in ne glede na zimski čas je povsem pomladna:)
Tudi slučajno nisem imela namena narediti tako, kot je potem izpadla. Najprej sem si naredila osnovo za ozadje, ki ni  nastalo tako kot sem si zamislila. Potiskala sem jo s štampiljkami divjih vrtnic, jih toplotno embosirala, ker pa nisem izbrala pravega prahu, se je vse zelo slabo videlo.  Zato sem srednji del izrezala s krogi s šivi in podložila z odtisnjenim voščilom in njenim imenom, ki je izpisan s Tininimi  črkami, oblikovanimi za Rayher. Ob robu so dodane  marjetice, ki se ne morejo odločiti, kakšne barve bi bile:)))




 Na  njeno ime in v sredino marjet sem dodala Glossy accents, prav tako tudi na vse pike
 na i.



Voščilnico, glede na vse uporabljene izdelke, lepim v galerijo Najlepšega para za mesec DECEMBER.

Hvala, ker si obiskala moj travnik.

Lep pozdrav, 
Andreja V.