četrtek, 10. julij 2014

Veselo praznovanje

Pa sem jo le dobila,  šablono za pop up voščilnico namreč, proizvajalca Elizabeth Crafts. Takoj sem se spravila k delu in ne da bi preje pomislila, pričela delati v roza barvi. Kasneje sem šele ugotovila, da bi bila morda ta primerna za Marinino praznovanje in hkrati še za njeno malčico, zato jo poklanjam njima.

Notranjost sem zapolnila s čipkastim prtičkom, na katerega sem z Nelli's šablono srčki, izrezala dva ptička, ki sta bila odtisnjena na enem od dekorativnih blokov.  Napis vse najboljše sem odtisnila z Marininega kompleta -  veselo praznovanje.




Na zunanjo stran sem prav tako dodala čipkasti prtiček in nanj  položila še krog izrezan iz enakega dekorativnega papirja kot je v notranjosti, izrezanega  z rezalno šablono krogi, proizvajalca  Nelli's, dodala pa napis  zate iz seta  Najlepši par. 


Marina, želim ti lepo praznovanje in vse najboljše za 2. roj. dan tvoje trgovinice!

Voščilnico prijavljam na Mavelu julijski izziv (Praznovanje), na 112. izziv v CRAFT-alnico (Praznovanje) in v julijsko galerijo Najlepši par.

Lep pozdrav,
Andreja V.

torek, 8. julij 2014

Voščilnica - malo drugače

Ko nimaš preveč časa pa k'r nekaj delaš in tako sem naredila, povsem po naključju, to voščilnico. 
Kako sem prišla do take voščilnice?, navdušila  me je  Ne-Ja s svojim zentaglom.
Tudi sama sem v mladosti pogosto  "kracala" in ustvarjala zanimive stvari, vendar se mi takrat ni zdelo kaj posebno uporabno. Ker pa nisem kakšen uspešen slikar, sem vedno pristala pri geometrijskih likih ali pa pri drevesih (ta so mi še posebno pri srcu). 

Tokrat sem narisala drevo, ga prekopirala na risalni blok, izrezala in prilepila na ozadje, ki je kot večerna zarja in tako popestri črnino drevesa. V eni varianti sem se poigravala tudi z dvema belima satenastima goloboma in ugotovila, da bi bila lahko to tudi voščilnica za, ne preveč konvencionalna, mladoporočenca. 

Manjka pa še kakšen napis ( s tem bom počakala, da bom videla za kakšno priložnost bo namenjen).



Lep pozdrav,

Andreja V.