torek, 10. junij 2014

Poročna voščilnica - tretja

Počasi napredujemo. Zaključila sem z vabili na hčerino poroko in naslednji korak......  je poroka. 

Odločila sem se za belo poročno voščilnico z dodatkom "malo barve" , kar je bil tudi namig za sodelovanje v izzivu Ko me inspirira pri Tini in Vladki. Naredila sem jo  v barvah, ki se podajo k vabilom, katera sem pripravila za hčerko.  Že takrat sem omenila, da je barva nekoliko neobičajna in tako se tudi nadaljuje pri voščilnici.

Uporabila sem  Nellie's šablono za izrez krogov (izrezala sem jih v beli barvi) in dodala še ožjo obrobo v bakreni barvi (ta obroba simbolizira prstana).  Na zgornji krog sem odtisnila štampiljko s poročnim verzom iz Mavelu, dodala labodka (dobila sem jih pri Maji, ki me velikokrat rešuje- hvala Maja) in da sem čiiiisto malo popestrila samo belino, sem dodala še tri satenaste vrtnice (simbolizirajo njihovo družinico). Zadnji del čestitke sem pustila malo daljši, da sem ga oblikovala z obrobno štanco čipke.


Ker je na voščilnici tudi slovenski napis, jo zadnji trenutek prijavljam tudi v CRAFT-alnico.

Lep pozdrav,
Andreja V.

Poročna voščilnica - druga

Poroke, poroke in seveda različne želje za čestitke. 

Tokrat ena v vijolični barvi. Na osnovo voščilnice sem prilepila pergamentni papir v vijolični barvi z belimi rožicami in nanj prilepila zgornji del, ki ima na sredini, z Nellie's šablono, izrezan srček na papirju, ki ima odtisnjene žametne rožice.V njegovo sredino sem dodala še enega ornamentiranega, proizvajalca Impression Obsession v temnejši vijolični barvi, kateremu sem dodala še tri polperlice. Dva  bela labodka pa sta tej vizitki dala poročni pečat. Ker se mi je zdelo vse dovolj bogato, kakšnih napisov na zunanji strani nisem dodajala. 



Samo ovojnico  sem embosirala z enakim srčkom kot je na voščilnici.



Lep pozdrav,
Andreja V.

nedelja, 8. junij 2014

Poročna voščilnica - prva

Ta voščilnica  je nastala malo pred tem, ko sta Tina in Vladka objavili, da želita belino z dodatkom barve. Naredila sem eno bolj igrivo; dva ptička (Impression Obsession), ki sta zaradi zaljubljenosti obdana s samimi srčki (natisnjen Tinin vzorček). V kot sem stisnila še štampiljko "čestitke" iz Ustvarjalnega dotika, dodala nekaj polperlic in ptička sta bila zadovoljna.
  
 

Zaljubljena ptička prijavljam na 26. izziv Ko me inspirira in v CRAFT-alnico (slovenski napis).

Lep pozdrav,
Andreja V.